Ανύπαρκτη «Ολλανδική» εταιρεία στο διαδίκτυο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΦΙΣΤΑ ΤΟ ΕΒΕΛ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2021 9:50

Την προσοχή των μελών και ειδικά αυτών που συναλλάσσονται με το εξωτερικό συστήνει το Επιμελητήριο Λάρισας καθώς περιήλθε σε γνώση του περίπτωση ανύπαρκτης "Ολλανδικής" εταιρείας στο διαδίκτυο.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΕΒΕΛ ενημερώνουμε "για την ακόλουθη περίπτωση η οποία περιήλθε σε γνώση από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Χάγης. Στο διαδίκτυο (https://argentrade international bv.com/) παρουσιάζεται μία ολλανδική «εταιρεία», η οποία υποτίθεται ότι δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων (ξηροί καρποί, έλαια, ροφήματα, ζαχαρώδη προϊόντα κ.λ.π.), με τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Company Name: Argentrade
Managing Director: LevisBarris
Website: https://argentradeinternationalbv.com/
Email: contact@argentradeinternationalbv.com
Main Ofiice Address: Veerhaven 4, 3016 CJ Rotterdam, Netherlands Tel: +31 9700 5031 268 WhatsApp: +31 616 911 902 VAT:NL802155583B01
KVK:24.237.237
Όπως ωστόσο διαπιστώθηκε από έρευνα του Γραφείου μας, η εν λόγω «εταιρεία» έχει οικειοποιηθεί σε πολύ μεγάλη έκταση τα στοιχεία επικοινωνίας που ανήκουν σε μία καθ’ όλα νόμιμη εταιρεία (πρόκειται για την ArgentradeInternationalB.V., η οποία δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση κρεάτων). Συγκεκριμένα, έχουν οικειοποιηθεί την επωνυμία της, την ταχυδρομική της διεύθυνση και τον αριθμό εγγραφής της στο ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο (KvK), ενώ επίσης η ιστοσελίδα της και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της είναι παρεμφερή με τα αντίστοιχα στοιχεία της νόμιμης εταιρείας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, σε μία πρώτη αναζήτηση μπορεί κανείς να σχηματίσει την εντύπωση ότι πρόκειται για μία πραγματικά υφιστάμενη, νόμιμη εταιρεία".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass