Ανοιχτή σήμερα η αγορά

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2021 8:45

Ανοιχτά και με εκπτώσεις που σε κάποια προϊόντα θα φτάνουν και το 70% θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα της Λάρισας στο πλαίσιο της εκπτωτικής εαρινής περιόδου. Η Κυριακή του Θωμά, ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εκπτώσεων μιας

και προηγήθηκε η αργία του Πάσχα, τα εμπορικά καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν. Το ωράριο που προτάθηκε από τη διοίκηση του ΕΣΛ (κατά πλειοψηφία) στα μέλη του για σήμερα είναι 11 π.μ. έως 4 μ.μ. Πάντως εγχώριες και διεθνείς αλυσίδες, μέλη του ΣΕΛΠΕ θα λειτουργούν μέχρι και τις 8 το βράδυ.
Να σημειωθεί ότι στη Λάρισα η συγκεκριμένη εκπτωτική περίοδος θα λήξει αύριο τη Δευτέρα καθώς οι τόσο στο νομό όσο και στη Θεσσαλία γενικότερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις διαρκούν 10 ημερολογιακές ημέρες και όχι 15 όπως στην υπόλοιπη χώρα. Και αυτό γιατί ο εμπορικός κόσμος της περιφέρειας προτιμά τις επιπλέον μέρες να τις προσθέτει στις τακτικές περιόδους των εκπτώσεων ( από πέντε ημέρες στις θερινές και στις χειμερινές). Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, εφιστά την προσοχή στα μέλη του και ενημερώνει πως σε περίπτωση που παραβιαστούν οι διατάξεις περί εκπτώσεων ή οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση του καταναλωτή, επιβάλλονται εξαιρετικά υψηλά πρόστιμα.
ΑΝΟΙΧΤΑ Σ/Μ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
Επισημαίνεται επίσης πως σήμερα θα επιτρέπεται να είναι ανοικτά και τα καταστήματα τροφίμων, όπως Σ/Μ τα οποία στη Λάρισα θα λειτουργήσουν με ωράριο ανάλογα με την επιχείρηση από 11 π.μ. έως 4 μ.μ. Ανοιχτά επίσης θα επιτρέπεται να είναι και τα κομμωτήρια. Για τα κομμωτήρια και υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ) υπάρχει δυνατότητα προαιρετικού (διευρυμένου) ωραρίου λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 9 μ.μ.
ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
Στο μεταξύ όλα πια δείχνουν ότι οδεύουμε προς την κατάργηση των SMS και στο πλήρες άνοιγμα της αγοράς, μέσα στις επόμενες ημέρες. Όπως εκτιμά ο ΕΣΛ "βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, καθώς και μετά το άνοιγμα της εστίασης, η ψυχολογία των πολιτών και καταναλωτών έχει αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και επιπλέον βαδίζουμε πια με μεγαλύτερη ασφάλεια, έχοντας ως σύμμαχό μας τα self-tests που μπήκαν στη ζωή μας και τον εμβολιασμό που προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Ας συνεχίσουμε να τηρούμε λοιπόν, όπως έτσι κι αλλιώς κάναμε μέχρι τώρα με υπευθυνότητα, όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά γράμμα και να αποφύγουμε όσο μπορούμε τις εικόνες συνωστισμού έξω από τα καταστήματα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στον επιθυμητό μας στόχο".
ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ
Τέλος να θυμίσουμε πως στην εμπορική αγορά της Λάρισας ισχύει το θερινό ωράριο το οποίο, ως πρόταση εκ μέρους του ΕΣΛ, είναι: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5.30 μ.μ. - 9 μ.μ., Τρίτη-Πέμπτη 8 π.μ. - 2 μ.μ. και Σάββατο 8 π.μ. - 2.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass