Ψηφιακά η φετινή FOOD EXPO

ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2021 9:15

Πρόσκληση στα μέλη του να δηλώσουν την παρουσία τους στη φετινή έκθεση "FOOD EXPO" με κίνητρο κατά 100% της επιχορήγηση συμμετοχής, απευθύνει εκ νέου το Επιμελητήριο Λάρισας.

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός και τον ρυθμιστή των τάσεων στον κλάδο διατροφής κάθε φορά που πραγματοποιείται. Για το 2021 λόγω των συνθηκών, η έκθεση θα λειτουργήσει μέσω ψηφιακής πλατφόρμας από 14-18/6/2021.
Όπως σημειώνει το Επιμελητήριο σε σχετική ανακοίνωση η "FOOD EXPO DIGITAL" αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση να επικοινωνήσει για 5 συνεχόμενες ημέρες και να προωθήσει τα προϊόντα της σε χιλιάδες αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω μιας tailormade ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Κάθε επιχείρηση προβάλλεται ξεχωριστά δημιουργώντας το δικό της profile στην πλατφόρμα εμπλουτισμένο με video, εικόνες προϊόντων και λογοτύπων και θα έχει την υποστήριξη της ομάδας ψηφιακών εφαρμογών και εξωστρέφειας της FORUM AE για τη διευκόλυνσή της. Για δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν τον σύνδεσμο https://forms.gle/ybLgMm4HDKMHH9rS7 συμπληρώνοντας τα στοιχεία της επιχείρησης. Για οποιαδήποτε ενημέρωση στο emai: info@larcci.gr ή τηλεφωνικά στο 2410 255 388 (Υπόψη κας. Κατ. Τσολάκη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass