Παραμένουν τα προβλήματα σε επιχειρήσεις του Κουλουρίου

«ΒΡΑΧΝΑΣ» ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΘΕΘ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2021 8:58

Σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ από 29 Ιουνίου 2021 αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες, χαμηλή ταχύτητα του διαδικτύου, συχνές διακοπές ρεύματος στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, ο

ΟΤΕ και η ΔΕΔΔΗΕ απέστειλαν απαντητική επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων πως “οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή έδειξαν ότι δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί η παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών με υψηλές ταχύτητες. Ωστόσο, δεσμεύτηκαν πως η περιοχή αποτελεί μέρος του έργου «Ultra Fast Broadband (UFBB)» όπου θα αναβαθμιστούν οι ευρωζωνικές υπηρεσίες στο βάθος της ερχόμενης τριετίας”.
Όσον αφορά τις συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος η ΔΕΔΔΗΕ τόνισε ότι στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας είναι δυνατόν να παρουσιαστούν “βραχείες” ή και “μακρές” διακοπές της τάσης παροχής από διάφορες αιτίες. Πρότεινε τον συχνό έλεγχο και συντήρηση των εγκαταστάσεων, την αγορά και την εγκατάσταση εξειδικευμένου ηλεκτρομαγνητικού εξοπλισμού».
Σημειώνεται πως τα αιτήματα των επιχειρήσεων της περιοχής Κουλουρίου για βελτίωση του δικτύου τηλεπικοινωνίων και ηλεκτροδότησης για την αδιάλειπτη λειτουργία τους αποτελούν προτεραιότητα του ΣΘΕΒ. Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων αυτών με τους αρμόδιους φορείς με στοχευμένες παρεμβάσεις και συναντήσεις με τους Αρμόδιους προς όφελος των επιχειρήσεων της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass