Εντυπωσιακή η συμμετοχή των εμπόρων στην κάλπη

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΑΤΟΜΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2021 21:03

Ομαλά, χωρίς προβλήματα και με ικανοποιητική προσέλευση των μελών, εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων στον τοπικό σύλλογο ολοκληρώνονται αύριο με τον εμπορικό κόσμο να δείχνει, όπως τουλάχιστον φάνηκε από την παρουσία τους χθες -καθώς ψήφισαν πάνω από 350 μέλη- μεγάλο ενδιαφέρον...


Να σημειωθεί πως για τα μέλη του συλλόγου, εκτός της φυσικής παρουσίας, υπάρχει και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής ψήφου μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ζευς». Πρόκειται για ένα ψηφιακό εργαλείο του ΕΔΥΤΕ που δίνει την επιλογή της υποβολής ψήφου απομακρυσμένα μέσω του διαδικτύου. Θυμίζουμε πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Δ.Σ., της 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας (ΟΕΜΕΘ) διεξάγονται στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Χαρακτηριστικό της φετινής αναμέτρησης είναι πως για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, συμμετέχουν ένας ανεξάρτητος και τρεις συνολικά συνδυασμοί με 74 συνολικά υποψήφιους. Ο ανεξάρτητος Μανώλης Παπανικολάου και οι συνδυασμοί «Εμπόριο- Ανάπτυξη» με επικεφαλής τον Χαρ. Παπαδόπουλο , «Αγωνιστική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Περικλή Καζαντζίδη και η «Αδέσμευτη Κίνηση Λαρισαίων Εμπόρων Παραγωγής και Ανασυγκρότησης» με επικεφαλής τον Δημ. Μητσιούλη.
Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass