Ξεκινά η μεταφορά του τ. ΟΑΕΕ στο «GAEA»

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Α΄ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2021 21:22

Στο πλαίσιο της ενοποίησης των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, των συνταξιούχων και των εργοδοτών αλλά και την εξοικονόμηση πόρων μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων, η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα

προχωρεί στη σύσταση νέας τοπικής διεύθυνσης στη Λάρισα με την κατάργηση παλαιών δομών και την ενσωμάτωσή τους σε νέα. Προς αυτή την κατεύθυνση από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η   λειτουργία της Τοπικής Διεύθυνσης Α’ Λάρισας, επί της οδού Αγχιάλου 4, (πρώην Εμπ. Κέντρο GAEA), στην οποία έχει ενσωματωθεί, πέραν των ήδη υφιστάμενων δομών (τ. ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ) και η Περιφερειακή Διεύθυνση Μη Μισθωτών Λάρισας. Στην εν λόγω οργανική μονάδα θα εξυπηρετείται το σύνολο των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ που κατοικούν εντός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας Λάρισας του Δήμου Λαρισαίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τοπική Διεύθυνση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (td.alaris@efka.gov.gr) ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών (2410-563.115, 2410-563.118 και 2410-563203).  
Λόγω της μεταφοράς των υπηρεσιών, οι ασφαλισμένοι του τ. ΟΑΕΕ δεν θα μπορούν να εξυπηρετούνται για το διάστημα 11.10.2021 έως και την Τετάρτη 13.10.2021, εκτός επειγουσών περιπτώσεων. Για θέματα συντάξεων θα συνεχίσει η εξυπηρέτησή τους από το κτίριο επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 1-3 (2ος όροφος – τηλ. 2410-538284), μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης.  Επί της ουσίας σε πρώτη φάση μεταφέρονται οι αρμοδιότητες και οι αντίστοιχοι υπάλληλοι του τμήματος εσόδων και αργότερα θα ακολουθήσουν οι υπάλληλοι που ασχολούνται με τα συνταξιοδοτικά των ελεύθερων επαγγελματιών.
 Υπενθυμίζεται οτι οι ασφαλισμένοι εντός των ορίων των Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης και Κοιλάδας του Δήμου Λάρισας και των ορίων των Δήμων Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας απευθύνονται στη Β’ Τοπική Διεύθυνση Λάρισας που στεγάζεται στη Λάρισα επί της οδού Αεροδρομίου 61Α,  ΤΚ 41336, (email: td.blaris@efka.gov.gr ή μέσω των τηλεφωνικών γραμμών 2410-581140 και 2410-581138). Η συγκεκριμένη τοπική διεύθυνση ειχε συνταθεί στα τέλη του περασμένου Μαΐου.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass