Δυναμική η παρουσία των Λαρισαίων εμπόρων στην ΟΕΜΕΘ

ΕΞΙ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. - 29 ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΕΕ - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2021 19:10
Από τη Γενική Συνέλευση των μελών που προηγήθηκε των εκλογών Από τη Γενική Συνέλευση των μελών που προηγήθηκε των εκλογών

Δυναμική παρουσία και ισχυρή εκπροσώπηση στα διοικητικά όργανα των Θεσσαλών εμπόρων θα έχει και πάλι ο εμπορικός κόσμος της Λάρισας, καθώς από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στα Τρίκαλα, κατάφερε να εξασφαλίσει τις 6 από τις

15 θέσεις συμβούλων στη νέα διοίκηση και τους 36 αντιπροσώπους για την ΕΣΕΕ από τους 70 συνολικά που εξελέγησαν. Χαρακτηριστικό της δυναμικής που είχαν οι υποψηφιότητες των Λαρισαίων είναι ότι στο μεν Δ.Σ. από τους 19 υποψηφίους εξελέγησαν οι 6, ενώ από τους 30 υποψήφιους για την ΕΣΕΕ από τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας εξελέγησαν οι 29!
Σημειώνεται πως οι εκλογές, για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, που ακολούθησαν της απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, αναδεικνύοντας και πάλι τον συνδυασμό “ΕΝΩΜΕΝΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ” (ΕΘΕ) πρώτη δύναμη με 107 ψηφοδέλτια στο Διοικητικό Συμβούλιο και 112 στους αντιπροσώπους για την ΕΣΕΕ από το σύνολο των 136 ψηφοδελτίων, εκλέγοντας 13 συμβούλους στο Δ.Σ. και 58 αντιπροσώπους στην ΕΣΕΕ.
Ο άλλος συνδυασμός που συμμετείχε, η “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ” εξελέγη δεύτερη με 23 ψηφοδέλτια στο Δ.Σ. και 22 στους αντιπροσώπους για την ΕΣΕΕ από το σύνολο των 136 ψηφοδελτίων εκλέγοντας 2 συμβούλους στο Δ.Σ. και 11 αντιπροσώπους στην ΕΣΕΕ. Ο μεμονωμένος υποψήφιος Χρήστος Βλόντζος από τους Σοφάδες κατάφερε να εκλεγεί μόνο ως αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Θυμίζουμε πως το νέο 15μελές Δ.Σ. της ΟΕΜΕΘ το συγκροτούν οι ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Λάρισα), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Λάρισα), ΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Ελασσόνα), ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΙΤΣΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Φάρσαλα), ΓΚΟΥΓΚΟΥΜΑΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ από τον συνδυασμό ΕΘΕ και οι ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ (Λάρισα), Καζαντζιδης Περικλης (Λάρισα) από την ΑΣΕ. Εκτός από τον Φαρσαλινό Γ. Πιτσάβα που εκλέγεται για πρώτη φορά όλοι οι υπόλοιποι Λαρισαίοι ήταν ήδη μέλη του Δ.Σ. και στην προηγούμενη θητεία.
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΕΕ
Αντιπρόσωποι για την ΕΣΕΕ εξελέγησαν συνολικά 29 υποψήφιοι από τον ν. Λάρισας. Ολοι και όλοι από τον ΕΣΛ ήταν 30. Οι 19 από την “ΕΘΕ” και 11 από την “ΑΣΕ “. Συγκεκριμένα από την παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» που συνολικά εξελέγησαν 58, οι 23 είναι από τον ν. Λάρισας. Οι 15 από τη Λάρισα, οι 3 από Ελασσόνα, 1 από Τύρναβο, 1 από Συκούριο, 1 από Αγιά και 2 από Φάρσαλα. Πρόκειται για τους ΤΣΙΑΠΛΕ ΓΕΩΡΓΙΟ (Λάρισα), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ (Λάρισα), ΛΙΑΓΚΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ (Λάρισα), ΓΚΟΥΝΤΕΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Λάρισα), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (Ελασσόνα), ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ (Λάρισα), ΓΑΒΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (Λάρισα), ΓΕΝΙΤΣΕΦΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟ (Λάρισα), ΔΗΜΟΒΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ (Λάρισα), ΠΕΤΜΕΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Τύρναβος), ΠΙΤΣΑΒΑ ΓΕΩΡΓΙΟ (Φάρσαλα), ΚΑΜΑΤΕΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ (Λάρισα), ΚΙΤΣΗ ΘΩΜΑ (Ελασσόνα), ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Λάρισα), ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ (Λάρισα), ΤΣΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗΣ (Φάρσαλα), ΔΑΣΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Ελασσόνα), ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ (Λάρισα), ΓΚΕΦΟ ΕΥΘΥΜΙΟ (Συκούριο), ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟ (Λάρισα), ΧΑΥΔΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ (Αγιά), ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟ (Λάρισα), ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ (Λάρισα).
Από τον συνδυασμό «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» αντιπρόσωποι για την ΕΣΕΕ εξελέγησαν 11 εκ των οποίων οι 7 από τον ν. Λάρισας. Οι 6 από Λάρισα και 1 από Τύρναβο. Πρόκειται για τους ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΠΕΡΙΚΛΗ (Λάρισα), ΤΡΙΓΑΖΗ ΑΓΗΣΙΛΑΟ (Λάρισα), ΣΙΑΪΝΗ ΕΛΕΝΗ (Τύρναβος), ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟ (Λάρισα), ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΟ (Λάρισα), ΚΑΡΑΤΕΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (Λάρισα) και ΓΚΡΙΜΠΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (Λάρισα).
Σημειώνεται πως εντός των ημερών θα συγκροτηθεί σε σώμα το νεοσύστατο Δ.Σ. της ΟΕΜΕΘ, ενώ οι εκλογές στην ΕΣΕΕ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 27 και 28 Νοεμβρίου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass