Οικονομικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2021 8:35

Κερνάμε... Λάρισα
ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 17-19/12

Στις 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση τοπικών προϊόντων «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ» στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας. Αποτελεί μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους του νομού, καθώς και στους επισκέπτες της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.

Το Επιμελητήριο Λάρισας συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις του, διοργανώνει την έκθεση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ» με σκοπό να φέρει σε επαφή το κοινό με τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα του Νομού μας τα οποία είναι υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης ταυτότητας. Αποτελεί ευκαιρία άμεσης προβολής της τοπικής αγοράς και σημείο συνάντησης και γευσιγνωσίας. Μια ευκαιρία να επανασυστηθούμε με τον πλούτο και την ποικιλομορφία των τοπικών προϊόντων.
Στην έκθεση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ», που θα αναπτυχθεί ως μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, δύναται να συμμετάσχουν 38 Παραγωγοί από τη Π.Ε. Λάρισας οι οποίοι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε τα ιδιαίτερα προϊόντα τους. Το κόστος συμμετοχής των εκθετών χρηματοδοτείται 100% από το Επιμελητήριο Λάρισας και τον Δήμο Λαρισαίων. Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν δεν βαρύνονται με κανένα κόστος συμμετοχής πλην της διάθεσης δωρεάν προϊόντων στους επισκέπτες.

 

Σεμινάρια από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας δημοσιοποίησε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας για επιχειρήσεις με πιστοποίηση και υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή για το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει στον ΕΣΕ στα τηλ. 6934-831247, από 12:00-14:00, Δευτέρα ως Παρασκευή (Υπεύθυνη Προγράμματος Κατή Άρτεμις) ή στην ταμία του συλλόγου Νόπη Ξυνού 6976-787.455, ώρες 9:00-14:00 & 17:30-20:30 καθώς και στο email: Info@esel.gr Απαραίτητα στοιχεία για την αίτηση είναι το ονοματεπώνυμο, ο ΚΑΔ επιχείρησης και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass