Δυσβάσταχτες οι αυξήσεις στην ενέργεια για τις επιχειρήσεις

ΣΚΡΕΚΑΣ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2022 9:22
Από τη συνάντηση του ΥΠΠΕ με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γ. Χατζηθεοδοσίου Από τη συνάντηση του ΥΠΠΕ με τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γ. Χατζηθεοδοσίου

Η στήριξη της κυβέρνησης προς την επιχειρηματική κοινότητα θα συνεχιστεί για όσο διαρκέσει η κρίση, διαβεβαίωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννη Χατζηθεοδοσίου σε συνάντησή τους.

Όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, στο επίκεντρο της συζήτησης, η οποία έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, βρέθηκε το θέμα της ενεργειακής κρίσης και των αυξήσεων, με τον κ. Χατζηθεοδοσίου να ενημερώνει τον κ. Σκρέκα για τις συνέπειες των ανατιμήσεων στη λειτουργία της αγοράς και για τη δύσκολη θέση που βρίσκονται οι επιχειρήσεις εξαιτίας του υψηλού λειτουργικού τους κόστους.
Ο υπουργός διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ ότι η στήριξη της κυβέρνησης προς την επιχειρηματική κοινότητα θα συνεχιστεί για όσο διαρκέσει η κρίση. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισήμανε ότι παρά την κυβερνητική ενίσχυση οι επιχειρήσεις αδυνατούν να απορροφήσουν ένα τόσο μεγάλο κόστος, ενώ παράλληλα μειώνεται και το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών, παράγοντας ο οποίος επίσης προκαλεί πρόβλημα στο επιχειρείν. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που η επιχειρηματική κοινότητα καλείται να αντιμετωπίσει και τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass