Μειώνει τα επιτόκια σε καταθέσεις η Πειραιώς

ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2022 8:30

Σε αναπροσαρμογή των επιτοκίων επιλεγμένων καταθετικών λογαριασμών, μειώνοντάς τα μεσοσταθμικά κατά 0,01% (1 μονάδα βάσης) προχωρά η τράπεζα Πειραιώς. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από τις 07.06.2022. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα επιτόκια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.piraeusbank.gr καθώς και στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΕΠΕΥ
Στο μεταξύ την πρώτη θέση στην κατάταξη των χρηματιστηριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, ελληνικών και ξένων, διατηρεί η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ τον Μάρτιο, με μερίδιο αγοράς 23,73%. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η αθροιστική αξία των συναλλαγών της εταιρείας τον Mάρτιο, ανήλθε σε 942,6 εκατ. ευρώ. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Eurobank Equities με μερίδιο 20,10% και στην τρίτη, η Euroxx Χρηματιστηριακή, με μερίδιο αγοράς 11,10%. Στο τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου, το μερίδιο αγοράς της Πειραιώς ΑΕΠΕΥ διαμορφώθηκε στο 25,36% και τη διατήρησε στην πρώτη, θέση ενώ η αθροιστική αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 2,83 δισ.ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass