Στην... πρίζα οι ιδιοκτήτες συνεργείων ΙΧ

- ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2022 20:43
Από τη συνέλευση των ιδιοκτητών συνεργείων ΙΧ Λάρισας Από τη συνέλευση των ιδιοκτητών συνεργείων ΙΧ Λάρισας

Τα νέα δεδομένα που έφερε η ηλεκτροκίνηση για τα συνεργεία αυτοκινήτων και μηχανοκίνητων οχημάτων και το πώς θα καταφέρουν να επιβιώσουν με την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας, αλλά κυρίως για τα προβλήματα που εντοπίζονται, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διοίκηση και μέλη των ιδιοκτητών συνεργείων αυτοκινήτων ν. Λάρισας στην ετήσια τακτική γενική συνέλευσή τους.
Η συνέλευση που έγινε στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία του προέδρου της ΕΒΟΕΑΜΜ Αθαν. Νικολόπουλου, του προέδρου της ΟΕΒΛ Γιώργου Σακελλαρόπουλου και του νέου προέδρου των Φανοβαφέων Θεσσαλονίκης Τηλέμαχου Μαυρίδη, έδωσε την ευκαιρία να καταγραφούν οι τεχνολογικές προκλήσεις, οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των επιχειρήσεων.


Κοινή συνισταμένη των θέσεών τους όπως φάνηκε από τις τοποθετήσεις τους, ήταν η άμεση έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, που θα θέτει τα κριτήρια και τους όρους για την πιστοποίηση των τεχνιτών της ηλεκτροκίνησης, ώστε να προετοιμαστεί εγκαίρως ο κλάδος και να μην βρεθούν οι μικρές επιχειρήσεις, προ δυσάρεστων εκπλήξεων και αποκλεισμών, από αθέμιτο ανταγωνισμό και εμπόδια στην ανταγωνιστικότητά τους.
Προς την κατεύθυνση αυτή όπως ελέχθη ο κλάδος βρίσκεται στο τελικό στάδιο διοργάνωσης σχετικών σεμιναρίων. Στο επίκεντρο των θεμάτων βρέθηκε επίσης η καταχώρηση των συνεργείων αυτοκινήτων στο ψηφιακό μητρώο, που υλοποιείται με τις συντονισμένες ενέργειες της ΕΟΒΕΑΜΜ και στο οποίο πρέπει να είναι καταγεγραμμένα με ηλεκτρονικό τρόπο τα νομίμως λειτουργούντα συνεργεία επισκευής και συντήρησης οχημάτων.
Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φιλίππου ενημέρωσε για τις δράσεις που έγιναν και προγραμματίζονται να γίνουν εντός της χρονιάς, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το συνεχόμενο κύμα ακρίβειας και ενεργειακής κρίσης που επηρεάζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις...
Να σημειωθεί πως η συνέλευση του συλλόγου ήταν η πρώτη τακτική που έγινε με τη νέα διοίκηση, καθώς λόγω κορονοϊού, είχε προηγηθεί μόνο μια έκτακτη και αυτή πέρυσι...
Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass