Στο δίκτυο αερίου και η ΒΙΟΣΕΡ

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2022 9:25

Υπεγράφη η σύμβαση της φαρμακευτικής βιομηχανίας ΒΙΟΣΕΡ για τη σύνδεση της στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, πιστοποιώντας τη διαχρονική αξία του φυσικού αερίου. Με πολυετή παρουσία στον χώρο της υγείας, η ΒΙΟΣΕΡ που εδρεύει στα Τρίκαλα, κατέχει σήμερα διακεκριμένη θέση στην εγχώρια αγορά, ενώ διατηρεί έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, εστιάζοντας στην ποιότητα με γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών. Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Διευθύντριας Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία, κας Ευθυμίας Καλογήρου και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΒΙΟΣΕΡ κ. Νίκου Κουφόπουλου. Η ετήσια κατανάλωση της βιομηχανίας προβλέπεται να ξεπεράσει τα 2.000.000 κυβικά μέτρα ετησίως, ενώ η έναρξη τροφοδοσίας του εργοστασίου, σύμφωνα με το προγραμματισμό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου του 2022. Στο πλαίσιο αυτό, η κα Καλογήρου επισήμανε ότι: «Η διείσδυση του φυσικού αερίου στη βιομηχανία παρουσιάζει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, καθώς θεωρείται σήμερα η επικρατέστερη ενεργειακή επιλογή για βιομηχανίες με άμεσες και έμμεσες θερμικές ανάγκες, βελτιώνοντας την ανταγωνιστική τους θέση, παρ’ ότι οι συγκυρίες της παγκόσμιας αγοράς των ενεργειακών προϊόντων δεν είναι ευνοϊκές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass