«Ημέρα καριέρας» σήμερα στη Λάρισα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.200 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΥΠΑ ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2022 8:01

Με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας του νομού, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει σήμερα την 5η «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα.

Παρουσία του διοικητή της Υπηρεσίας Σπ. Πρωτοψάλτη από τις 10:00 έως τις 18:00 στο ξενοδοχείο «Imperial» η σημερινή εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού με εκπροσώπους που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό και να ενημερωθούν από στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ, για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.
Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 42 συνολικά επιχειρήσεις, από τη Λάρισα, τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία, προσφέροντας πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Για να διευκολύνει τη μετακίνηση ανέργων στην εκδήλωση, η ΔΥΠΑ θα παρέχει δωρεάν μεταφορά από την Κεντρική Πλατεία Λάρισας και του ξενοδοχείου Grecotel Larissa Imperial με το Αστικό ΚΤΕΛ, με ενδιάμεσες στάσεις και με συχνότητα δρομολογίων ανά τριάντα λεπτά από τις 10:00 έως τις 18:00.
Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Ε» ο κ. Πρωτοψάλτης «οι εκδηλώσεις «Ημέρα Καριέρας» σχεδιάστηκαν με γνώμονα την απόφασή μας για μετατροπή του πρ.ΟΑΕΔ σε έναν εξωστρεφή Οργανισμό που θα ερχόταν κοντά στους ανέργους και στις επιχειρήσεις. Εντάσσονται στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας και την παροχή της δυνατότητας πρόσβασης σε πραγματικές ευκαιρίες απασχόλησης, σε όσες και όσους αναζητούν εργασία. Με βάση τα στοιχεία από τις προηγούμενες εκδηλώσεις, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προσλήψεις που έγιναν άμεσα, άλλες που έγιναν μέσα στο πρώτο 5ήμερο και συνεχίστηκαν το επόμενο χρονικό διάστημα καλύπτοντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το 100% των αναγκών των επιχειρήσεων».
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα οικονομικών δραστηριοτήτων (παροχής υπηρεσιών, τουρισμού, εστίαση, τηλεπικοινωνιών, κατασκευών, υγείας κ.ά.) και είναι οι εξής: 12 ΜΟΝΤΗS LUXURY RESORT – BENIEΡΗΑΞΤΕΕ, ADRITEC EUROPESA, AEGEONSPA, AGLAIDA HOTEL AND APARTMENTS, ΑLFA WOOD AEBE, ΑΝΙΜUS ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, COSMOS ALUMINIUMAE, DELMONTE ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, ENTERSOFT AE ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΡΩΗΝ LOGONAE), EROFILI HOTEL & SUITES, GOODY’S FLOCAFE – NENΔΟΣ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΕ, GTC ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΕΜΠΟΡΙΟ, ΙΝΤΕRCOMM FOODS AE, KARAOULANIS BEACH HOTEL, PROTESSILAOS HOTEL, RENCOΜΟΝ/ΠΗΙΚΕ, RONTIS HELLAS AEBE, SAIL AEGEAN, SAILY BEACHHOTEL, SSP HELLASSA (SELECT SERVICES PARTNER HELLAS SA), ANTIΣΕΛ ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ ΑΕ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ, ΒΕΡΜΙΟΝ ΑΤΕΕ, ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕ, ΕΛΒΑΚ ΑΕ, ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ, EΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΒΕΕ, ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ ΑΕ, ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΕ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΒΕΤΕ – HER SA, Κ. ΚΟΛΟΒΟΣ & ΣΙΑΕΕ – KELLER WILLIAMS ONE, ΛΗΔΑ ΑΕ – LIDA VILLAGE RESORT, MEΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣSA, ΜΠΕΤΤΙΝΑ ΕΙΔΗ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ, ΜΠΙΖΙΟΣ ΑΕ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΤΕ, ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΕ”, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΕ.
Σημειώνεται πως η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass