Απάτες με το Power Pass

TΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΦΙΣΤΑ Ο ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2022 9:20

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους που προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων της εταιρείας, με στόχο να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία τους με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του Power Pass.


Υπογραμμίζεται ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης Power Pass και δεν θα ζητήσει ποτέ από τους καταναλωτές στοιχεία που σχετίζονται με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (e-banking, IBAN κ.τ.λ.), όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Δευτερη ευκαιρια
Δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί σε περίπου 400.000 δικαιούχους που έχουν μείνει εκτός επιδόματος καθώς έχουν πολύ μικρή επιβάρυνση στους λογαριασμούς τους (κάτω από 30 ευρώ για το πεντάμηνο).
Όμως, με δεδομένο ότι το Power Pass έχει επεκταθεί και τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί επανυπολογισμός της επιβάρυνσης για όλο το εξάμηνο από τον Δεκέμβριο του 2021 μέχρι τον Ιούνιο του 2022.
Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι που δεν ανήκουν στην ομάδα δικαιούχων που έχει πληρωθεί, θα λάβουν χρήματα στα τέλη του Αυγούστου ή στις Αρχές Σεπτεμβρίου.
Παράδειγμα: Νοικοκυριό με επιβάρυνση 28 ευρώ για το 5μηνο Δεκέμβριος – Μάιος, δεν θα λάβει χρήματα σήμερα διότι έμεινε εκτός επιδότησης λόγω χαμηλού ποσού.
Ωστόσο θα έχει επιβάρυνση 35 ευρώ για το 6μηνο Δεκέμβριος Ιούνιος, επομένως θα λάβει επιδότηση 21 ευρώ μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass