Σεμινάριο του ΣΘΕΒ για τα εργατικά ατυχήματα

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2022 10:14

Ο ΣΘΕΒ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας συνδιοργανώνουν διήμερο διά ζώσης σεμινάριο την ερχόμενη Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ώρες 17:00–21:00, με θέμα: «Εργατικά ατυχήματα, ευθύνες παραγόντων και εισαγωγή στην υγεία και ασφάλεια της εργασίας», στις εγκαταστάσεις του.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθεί στους εκπαιδευομένους μια πλήρης εικόνα των μέτρων προστασίας που πρέπει να διέπουν το σύνολο των παραγωγικών διαδικασιών, να ενημερωθούν για τις μεθόδους αντιμετώπισης έκτακτων συνθηκών και να κατανοήσουν τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης στα εργαλεία υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας.
Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Στέργιος Νάρης, υπεύθυνος του παραρτήματος ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Θεσσαλίας. Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι σήμερα. Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες/-ουσες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410-555.507 και στο email: members@sthev.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass