ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

Τετραήμερο Φεστιβάλ Ψωμιού στο Σύνταγμα

* Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Άρτου και Διατροφής * Εμπιστευθείτε το Φούρνο της Γειτονιάς, διαμηνύει η Συντεχνία Αρτοποιών Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2009 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:37
 Τετραήμερο φεστιβάλ ψωμιού –το πρώτο στο είδος του- διοργανώνει από σήμερα, Παρασκευή 16 και για τις επόμενες τέσσερις ημέρες η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στην Αθήνα. Αφορμή είναι η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού και Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και οι αρτοποιοί θέλουν να στείλουν μήνυμα στο καταναλωτικό κοινό να εμπιστεύεται τον Φούρνο της Γειτονιάς του.
Από σήμερα ως και τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, στην πλατεία Συντάγματος, βρίσκονται ένα αρτοποιείο το οποίο θα παρασκευάζει επί τόπου άρτο και αρτοπαρασκευάσματα, ένας νερόμυλος καθώς και περίπτερα με προϊόντα από το Φούρνο της Γειτονιάς. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η σφαιρική ενημέρωση του κόσμου για το πλέον βασικό προϊόν της ελληνικής διατροφικής πυραμίδας, του ψωμιού, και η διατροφική του αξία.
ΜΗΝΥΜΑ
Σε μήνυμά της η Συντεχνία Αρτοποιών του νομού Λάρισας, με αφορμή τους σημερινούς εορτασμούς, αναφέρει πως «για μας τους βιοτέχνες αρτοποιούς, η σημερινή είναι μια σημαντική ημέρα, στο πλαίσιο της οποίας μπορούμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα αυτού του τόσο σπουδαίου προϊόντος. Το ψωμί για πολλούς αποτελεί βασικό τρόφιμο, για άλλους είδος πολυτελείας και για άλλους σύμμαχο για μια υγιεινή διατροφή. Μόνον εμείς οι βιοτέχνες αρτοποιοί παράγουμε σε καθημερινή βάση φρέσκο, υγιεινό και ποιοτικό ψωμί, από αγνά υλικά, σε προσιτή τιμή για το τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους καταναλωτές για την ποιότητα, την ασφάλεια και την τιμή των προϊόντων που αγοράζουν από τον Φούρνο της Γειτονιάς». Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Συντεχνίας θα δώσει το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αθήνα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass