ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ INTRAKAT

Φωτοβολταϊκό πάρκο στη Γιάννουλη

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2009 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:16
Τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του πρότυπου φωτοβολταϊκού πάρκου από την Intrakat, σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρίας κοντά στο εργοστάσιο μεταλλικών κατασκευών που διαθέτει στην περιοχή της Γιάννουλης Λάρισας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο φωτοβολταϊκό πάρκο, το οποίο θα κατασκευαστεί από την εταιρία σε συνολική έκταση 4 στρεμμάτων, πρόκειται να εφαρμοστεί πλήθος διαθέσιμων τεχνολογιών Φωτοβολταϊκών Γεννητριών, βάσεων στήριξης αυτών, καθώς και άλλων υλικών που ενσωματώνονται σε ανάλογα έργα. Στόχος της εφαρμογής είναι η αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης που διαθέτει η Intrakat στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.
Στο ίδιο πάρκο θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά ο λειτουργικός συνδυασμός των συστοιχιών φωτοβολταϊκών γεννητριών με την προηγμένη τεχνολογία Fuel Cells H2, σε μορφή εξαιρετικά ελκυστική από πλευράς κόστους, για τον μέσο καταναλωτή.
Οι εργασίες κατασκευής θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο του 2009 και η έναρξη επεξεργασίας των πρώτων μετρήσεων / αποτελεσμάτων αναμένεται την Άνοιξη του ίδιου έτους.
Η αξιοποίηση και ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, φιλικών προς το περιβάλλον, αποτελεί στρατηγικό στόχο της Intrakat. Η εταιρία δραστηριοποιείται ήδη στον τομέα της ολοκληρωμένης κατασκευής φωτοβολταϊκών πάρκων (turn key projects) και ενεργειακών προϊόντων έχοντας εξασφαλίσει στρατηγικές συνεργασίες με επώνυμους κατασκευαστές εξοπλισμού. Εφαρμόζοντας σε αυτό τον νέο τομέα της ενέργειας, την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, που διαθέτει στην εκτέλεση σύνθετων έργων υψηλών απαιτήσεων, η Intrakat ειδικεύεται στην ανάληψη έργων Φωτοβολταϊκών Πάρκων μέσω Σχεδιασμού, Επιλογής και Προμήθειας Υλικών και Συστημάτων, Εγκατάστασης αυτών, Διαχείρισης Έργου, Εκπαίδευσης και Υποστήριξης Συστημάτων (after sales service and operation).
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass