Τράπεζες: Έμφαση στην εκπαίδευση του προσωπικού τους

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2009 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:24
Έμφαση στην εκπαίδευση του στελεχιακού τους δυναμικού δίνουν οι τράπεζες, στο πλαίσιο του εντεινόμενου ανταγωνισμού που προϋποθέτει μεταξύ άλλων καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό που να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις της πελατείας. Στο πλαίσιο αυτό οι τράπεζες, παρά τις όποιες αρνητικές επιδράσεις από την διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση, επενδύουν ολοένα και περισσότερα κεφάλαια στον τομέα της εκπαίδευσης του προσωπικού, αυξάνοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια που διοργανώνουν σε εσωτερικό επίπεδο για τους εργαζομένους τους.
Ιδιαίτερο ρόλο στην εκπαίδευση στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα διαδραματίζει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), μέσω του εκπαιδευτικού της βραχίονα, του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου (ΕΤΙ). Στόχος του ΕΤΙ είναι η συμβολή στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τραπεζών, μέσω της συστηματικής ανάπτυξης των επαγγελματικών προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού τους που επιτυγχάνεται με το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης σύμφωνα με ένα ολοκληρωμένο σύστημα σπουδών, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα αντικείμενα του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα, σε όλα τα επίπεδα γνώσεων και ικανοτήτων.
Οι υπηρεσίες του ΕΤΙ απευθύνονται στο σύνολο των εργαζομένων του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα, σε κάθε οργανισμό, επιχείρηση ή ιδιώτη επαγγελματία που αναζητά σχετική εκπαίδευση αλλά και σε αποφοίτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο αυτό.
Αναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια του ΕΤΙ παρέχονται στην ιστοσελίδα της ΕΕΤ www.hba.gr
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass