ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ –ΤΕΙ

Βραβεύτηκαν παιδιά Μηχανικών ΤΕ Δημοσίων Υπαλλήλων

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2009 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:24
Τα παιδιά των μελών του Συλλόγου Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων Λάρισας – Μαγνησίας (ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.Δ.Υ Λ-Μ), που εισήχθησαν την περίοδο 2008 – 2009 στα Ανώτατα Ιδρύματα, βραβεύτηκαν χθες βράδυ στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέφανος Λιόντης στο χαιρετισμό του για την βράβευση των μαθητών, αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες επισήμανε «πρώτα πρέπει να τους δώσουμε στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους στην τιτάνια και ψυχοφθόρα προσπάθειά τους να περάσουν στη σχολή που επιθυμούσαν.
Γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας πολύ νωρίς στην νεότητά τους παρακάμπτοντας ίσως πολλές φορές την εφηβεία τους, τέθηκαν σε μία πολύχρονη προσπάθεια, έχοντας πάντα δίπλα τους γονείς τους.
Η πρώτη μάχη κερδήθηκε, ο πόλεμος όμως δεν τελείωσε. Εμείς σας εμπιστευόμαστε και είμαστε σίγουροι γιατί το αποδείξατε, ότι θα κερδίσετε όλες τις μάχες που θα βρείτε μπροστά σας στη ζωή με πρώτη το να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με το καλό», επισήμανε ο κ. Λιόντης.
Αναλυτικά οι επιτυχόντες που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:
Δημητρίου Αγνή, Γάκου Νικολέτα, Κουτσιούκη Καλλιόπη, Λάππα Ελπίδα- Ειρήνη, Λιόντη Κατερίνα, Μηλιώνη Βασιλική, Παπακυριάκος Νικόλαος
Μετά τη βράβευση ακολούθησε η γενική συνέλευση του κλάδου, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας του κλάδου κ. Κ. Αγγελίδη και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και δεξίωση στον τρίτο όροφο του Επιμελητηρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass