ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΙΣ INFACOMA ΚΑΙ MARMIN STONE ΤΗΣ ΗΕLEXPO

Μήνυμα αισιοδοξίας για τον κλάδο των δομικών

* Βραβείο καλύτερης συμμετοχής στην έκθεση απέσπασε η EXALCO

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2009 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
Εκατοντάδες προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 19- 22 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών των κλάδων κατασκευών και δομικών υλικών, στο πλαίσιο του εκθεσιακού "διδύμου" ΙΝFACOMA και MARMIN STONE της Helexpo, τις οποίες επισκέφτηκαν χιλιάδες εμπορικοί επισκέπτες από 33 χώρες, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας εν μέσω κρίσης. Για την περαιτέρω στήριξη των εκθετών και επισκεπτών των δύο εκθέσεων, την Τετάρτη τίθεται σε λειτουργία από τη HELEXPO η ηλεκτρονική αγορά της 26ης INFACOMA και της 33ης MARMIN STONE, στον διαδικτυακό τόπο www.afterexpomarket.gr Υπενθυμίζεται ότι στην 26η διεθνή έκθεση δομικών υλικών, μονωτικών κουφωμάτων, ειδών υγιεινής, μπάνιου, προκατασκευών και τεχνολογίας INFACOMA συμμετείχαν συνολικά 954 εκθέτες, από την Ελλάδα και άλλες 39 χώρες και στην 33η διεθνής έκθεση μαρμάρου-πετρωμάτων-ορυκτών-μηχανημάτων και εξοπλισμού MARMIN STONE 78, προερχόμενοι από την Ελλάδα και άλλα εννέα κράτη. Οι δύο εκθέσεις έκλεισαν με την τελετή απονομής βραβείων καλύτερων συμμετοχών από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Helexpo, Θέμη Καρτσιώτη. Βραβεία καλύτερης συμμετοχής έλαβαν οκτώ εταιρίες (έξι της Infacoma και δύο της Marmin), ενώ με ειδικά βραβεία διοργανωτή τιμήθηκαν άλλες δέκα (επτά και τρεις αντίστοιχα).
ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΙ
Συγκεριμένα τα Βραβεία Καλύτερων Συμμετοχών της 26ης INFACOMA απονεμήθηκαν στις εταιρίες EXALCO A.E., SCHUECO INTERNATIONAL KG, DORAL ABEE, INTELLIGENT FLOOR AE, DUROSTICK – Ν.ΧΟΥΛΗΣ ΑΒΕ και DESIGN DOORS.
Οι Έπαινοι της 26ης INFACOMA απονεμήθηκαν αντίστοιχα στις εταιρείες RIGIPS HELLAS SA, ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ, HAUFEN ΚΕΤΣΕΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ και SYNCRO AE, ενώ τα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή απέσπασαν οι εταιρίες PROTECTA AEBE, SANITEC ΑΒΕΕ, A-GLASS, HERMIS, ALDE ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, WOODALL-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ.
Αντίστοιχα τα Βραβεία Καλύτερης Συμμετοχής της 33ης MARMIN STONE απονεμήθηκαν στις εταιρίες MARMOR KAMIN AE και AΦΟΙ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ ΟΕ και τα Ειδικά Βραβεία Διοργανωτή στις εταιρείες ΜΕΚΜΑΡΜ ΕΠΕ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Α. ΣΙΑ ΟΕ – GAIOLITHOS και ΑΚΡΙΒΟΣ STONES – ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΙ ΣΥΚΗΣ & ΠΗΛΙΟΥ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass