ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

Χρειαζόμαστε το ΤΕΜΠΜΕ τώρα στα δύσκολα

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2009 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
Τη στήριξη του ΤΕΜΠΜΕ και των τραπεζών επιζητούν οι επαγγελματιοβιοτέχνες της Λάρισας, σ΄ αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την οικονομία και την αγορά.
Αυτό τονίστηκε κατά τη χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση των Διοικητικών Συμβουλίων και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών ν. Λάρισας. Σ΄ αυτή την πρώτη σύσκεψη ο κ. Κ. Καγκελάρης, επισήμανε πως οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στην τοπική αγορά και ήδη οι τζίροι εμφανίζονται σε πτωτική πορεία. Μάλιστα ο κ. Καγκελάρης υπογράμμισε ότι σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι απαραίτητη η στήριξη των επαγγελματιών από τους μηχανισμούς της Πολιτείας και ειδικότερα το ΤΕΜΠΜΕ, αλλά και από το χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Επίσης, υπογράμμισε ότι οι επαγγελματίες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές τους αυτό το κρίσιμο διάστημα. «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ένταση και τη διάρκεια της κρίσης». Μάλιστα συνέστησε στα μέλη της Ομοσπονδίας να είναι προσεκτικοί και σε σχέση με τις συνεργασίες τους με μεγάλες επιχειρήσεις, αφού όπως είπε από εκεί ξεκινούν τα μεγάλα προβλήματα. Πάντως σε ό,τι έχει σχέση με ενδεχόμενες απολύσεις σε μικρές επιχειρήσεις και βιοτεχνίες συνέστησε στα μέλη της Ομοσπονδίας να μην προχωρήσουν σε τέτοιου είδους ενέργειες, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι η αύξηση της ανεργίας προκαλεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην αγορά.
Παράλληλα, ο κ. Καγκελάρης επισήμανε ότι οι επαγγελματοβιοτέχνες της Λάρισας, το επόμενο χρονικό διάστημα θα χαράξουν τη στρατηγική τους για όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στον κλάδο, όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Ειδικά για το φορολογικό ο κ. Καγκελάρης επισήμανε πως οι αγώνες του κλάδου κατά το περασμένο διάστημα κρίνονται ως επιτυχημένες μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αλλαγή του νόμου και στην επαναφορά του αφορολόγητου των 10.500 ευρώ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass