ΟΡΙΑΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ Η ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ – ΟΡΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΑΣ

Στα ίδια επίπεδα η αμόλυβδη στη Λάρισα

* Ανοδικά οι τιμές του μαύρου χρυσού - Στα 47 δολάρια το αργό, στα 45 δολάρια το brent

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2009 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:31
Σχεδόν στα ίδια επίπεδα –μάλιστα με οριακή υποχώρηση της τάξης του 0,11%- με αυτά της προηγούμενης Δευτέρας διαμορφώθηκαν χθες οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης στη Λάρισα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Εμπορίου της ΝΑΛ. Η μέση τιμή του καυσίμου διαμορφωνόταν χθες το πρωί στα επίπεδα των 0,874 ευρώ/λίτρο, από 0,875 ευρώ ανά λίτρο επτά ημέρες πριν. Η χαμηλότερη τιμή βρέθηκε στα 0,819 ευρώ/ λίτρο και η υψηλότερη στα 0,996 ευρώ ανά λίτρο.
Στο διεθνή χώρο ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη διαμόρφωση των τιμών του μαύρου χρυσού σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Το αργό στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διαμορφωνόταν στα επίπεδα των 46,95 δολαρίων το βαρέλι, με άνοδο της τάξης του 1,51%, ενώ στην αγορά του Λονδίνου, το brent σημείωσε άνοδο της τάξης του 1,31%, και διαμορφωνόταν στα 44,94 δολάρια το βαρέλι. Κατά τη χθεσινή σύνοδό του ο ΟΠΕΚ αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητη της παραγωγή και να προσπαθήσει να πείσει ορισμένα από τα μέλη του συμμορφωθούν με τις προηγούμενες αποφάσεις, αφού κράτη όπως το Ιράκ δεν είχε ακολουθήσει τις προηγούμενες μειώσεις. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Ιρακινός υπουργός Πετρελαίου Χουσείν Αλ Χαχριστάνι μετά το τέλος της συνόδου του Οργανισμού στη Βιέννη, ο ΟΠΕΚ θα προσπαθήσει επίσης να περιορίσει τα υψηλά επίπεδα παραγωγής ορισμένων μελών. Συγκεκριμένα, 11 χώρες παράγουν συνολικά περίπου 800.000 βαρέλια περισσότερα από τα καθορισμένα επίπεδα.
ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Σύμφωνα με τη αχετική ανακοίνωση του ΥΠΑΝ, ο μέσος όρος της λιανικής τιμής πώλησης της απλής αμόλυβδης βενζίνης, με βάση δειγματοληψία με καταγραφή τιμών σε 2.300 περίπου πρατήρια σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 13/3/2009, διαμορφώθηκε στα 0,883 ευρώ ανά λίτρο, σημειώνοντας άνοδο 0,34% σε σχέση με το μέσο όρο της προηγούμενης Παρασκευής που ήταν 0,880 ευρώ ανά λίτρο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass