ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων

* Αμέριστη παραμένει η συνεισφορά της νομαρχίας Λάρισας στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2009 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
Αμέριστη παραμένει η στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης επιχειρήσεων , που λειτουργούν στο νομό Λάρισας, μέσω του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Δύο ακόμα επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νομό, παρέλαβαν υπογεγραμμένες από το νομάρχη Λάρισας τις εντολές πληρωμών προκειμένου να εισπράξουν το τελικό ποσό της επιχορήγησης, μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στις οποίες προέβησαν για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρηματικών τους μονάδων .
Πρόκειται για τις επιχειρήσεις :
- Γ. Βασδαβάνου, της γνωστής εταιρίας παραγωγής κρασιού, τσίπουρου και ούζου με έδρα τη Γιάννουλη, η οποία δραστηριοποιείται στο νομό από το 1958 και απασχολεί σήμερα 16 υπαλλήλους συμβάλλοντας στην τόνωση της αγοράς και προσφέροντας στην τοπική οικονομία, και
- της οικογενειακής επιχείρησης ΖΕΙΚΟΣ ΑΕΒΕ η οποία, με έδρα το Γερακάρι και 8 άτομα προσωπικό, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας δημητριακών παρέχοντας πρώτες ύλες σε μύλους, κυρίως της εταιρίας «Μέλισσα», και κάνοντας εξαγωγές σε τρίτες χώρες.
Οι δύο επιχειρηματίες αξιοποίησαν το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου και μέσω του ειδικού προγράμματος Επένδυσης, Μεταποίησης Εμπορίας Γεωργικών Προϊόντων προχώρησαν σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών τους (πειραματισμός με νέα υλικά, υιοθέτηση καινοτόμων τεχνικών, αξιοποίηση προηγμένης τεχνολογίας) πετυχαίνοντας την επιχειρηματική αναβάθμιση των εταιριών τους και την προσαρμογή τους στις νέες απαιτήσεις της αγοράς.
 Η νομαρχία Λάρισας έχει επιτύχει την εφαρμογή στο νομό προγραμμάτων που υλοποιούνται μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης. Εξασφαλίζεται έτσι η χρηματοδότηση και η δυνατότητα να αναβάθμισης επιχειρήσεων, με την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων και την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού, ώστε να καθίστανται ανταγωνιστικές, παράγοντας νέα και βελτιωμένα προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς .
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass