ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πιστώσεις για εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2009 21:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:34
Σε εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υποδομών τους μέσω του ειδικού προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησαν δύο ακόμη επιχειρήσεις του νομού Λάρισας.
Οι επιχειρηματίες παρέλαβαν χθες από το νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό την εντολή πληρωμής για την είσπραξη του τελικού ποσού της επιχορήγησης. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:
* Εμπορία και τυποποίηση κρεάτων του κ. Χρ. Ντίτσια που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε το 1987 και απασχολεί σήμερα 4 άτομα. Η επιχείρηση κάνει και εξαγωγές αμνοεριφίων στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία και τη Γερμανία.
* Εργοστάσιο ζωοτροφών της κ. Σουλτάνας Γκόγκα. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και τρία χρόνια στον Τύρναβο. Απασχολεί 6 άτομα τακτικό προσωπικό ενώ προσλαμβάνει και έκτακτο προσωπικό για τις ανάγκες λειτουργίας της μονάδας. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις αξιοποίησαν επίσης το ειδικό πρόγραμμα Επένδυσης, Μεταποίησης, Εμπορίας, Γεωργικών Προϊόντων για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων τους πετυχαίνοντας την αναβάθμιση των εταιριών τους και την προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις της αγοράς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass