ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Προγράμματα για εμπόρους θα υλοποιήσουν ΚΑΕΛΕ-ΕΣΕΕ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2009 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
Η πορεία και τα επόμενα βήματα των Γραφείων ΚΑΕΛΕ της ΕΣΕΕ βρέθηκαν επί τάπητος στη 12η πανελλήνια συνάντηση στελεχών και διοικητικών υπαλλήλων του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στην Καλαμπάκα Τρικάλων. Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ενημέρωση και για τα βασικά χαρακτηριστικά των έργων (επιμορφωτικών προγραμμάτων) «Ανάπτυξη 145 Επαγγελματικών Περιγραμμάτων» και «Ερμείον 2 - Προγράμματα Διά βίου Εκπαίδευσης», που απευθύνονται σε εμπόρους, τα οποία θα υλοποιηθούν από το Κ.Α.ΕΛ.Ε. και την Ε.Σ.Ε.Ε., αντίστοιχα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη από την κεντρική δομή, τα παραρτήματα και τα γραφεία του Κ.Α.ΕΛ.Ε στην Αττική και την περιφέρεια. Από τη Λάρισα παρευρέθησαν ο γενικός γραμματέας της ΕΣΕΕ και του ΚΑΕΛΕ και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Νικόλαος Τζίκας και η υπεύθυνη του Γραφείου Λάρισας, Θεώνη Γκούμα.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των στελεχών σε θέματα διοικητικής και στρατηγικής φύσης και η περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, σχετικά με τη λειτουργία και την οργάνωση του Κ.Α.ΕΛ.Ε. Μεταξύ άλλων, έγινε παρουσίαση του εκπαιδευτικού έργου του έτους 2008, ανά παράρτημα και γραφείο, συζητήθηκαν ζητήματα προβολής και δημοσιότητας των δραστηριοτήτων του Κ.Α.ΕΛ.Ε. και έγινε ενημέρωση σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά των επόμενων έργων που θα υλοποιηθούν.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Τζίκας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι στη διάρκεια της έως τώρα θητείας του ως γ.γ. δημιουργήθηκαν τρία νέα Γραφεία ΚΑΕΛΕ, στην Καρδίτσα, στη Λιβαδειά και στη Ρόδο για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων εκπαιδευτικών αναγκών των συναδέλφων εμπόρων και των Εμπορικών Συλλόγων στις περιοχές αυτές. Τόνισε επίσης ότι στόχος και όραμα της διοίκησης του ΚΑΕΛΕ και της ΕΣΕΕ είναι να ανεβάσει τον πήχυ ακόμα ψηλότερα, θέτοντας βάσεις για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών, σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της χώρας, με τη δημιουργία και άλλων Γραφείων ΚΑΕΛΕ. Καταλήγοντας, επισήμανε ότι το ΚΑΕΛΕ «είναι το σχολείο των εμπόρων και σπουδαίο εργαλείο στην υπηρεσία των συναδέλφων» και ότι στο μέλλον πρέπει να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για το ελληνικό εμπόριο και κυρίως για τις μικρές και πολύ μικρές εμπορικές επιχειρήσεις.
Στο περιθώριο της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε σειρά επισκέψεων του προέδρου της Ε.Σ.Ε.Ε. - Κ.Α.ΕΛ.Ε., Δημήτρη Αρμενάκη, του γ.γ. της Ε.Σ.Ε.Ε. - Κ.Α.ΕΛ.Ε., Νικόλαου Τζίκα, του ταμία της Ε.Σ.Ε.Ε. - Κ.Α.ΕΛ.Ε., Νικόλαου Γκαβέτα, του προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Ηρακλή Μπλουγούρα, του προέδρου, κ. Μαντάρα, και μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστου Καλλέα, σε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κατά τη δεύτερη ημέρα της συνάντησης, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass