ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ENTERPRISE EUROPE NETWORK-HELLAS ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ενίσχυση καινοτομίας και διεθνούς συνεργασίας για τις μικρομεσαίες

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2009 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
Εκδήλωση με θέμα «Enterprise Europe Network – Hellas: Υπηρεσίες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της διεθνούς συνεργασίας των θεσσαλικών επιχειρήσεων» διοργανώνουν στη Λάρισα ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., μέλη του Enterprise Europe Network – Hellas. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 26 Μαϊου 2009, στις 7.30 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1ος όροφος).
Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ, Νίκος Ρώμνιος, ενώ ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Φωκίων Δεληγιάννης, συντονιστής Βιομηχανικών Υποδομών και Ανάπτυξης του ΣΕΒ, με θέμα «Πράσινη οικονομία και επιχειρηματικότητα», Βασίλης Τσάκαλος, συντονιστής Δικτύου ΠΡΑΞΗ, με θέμα «Enterprise Europe Network και η σημασία του για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», Σωτήρης Ξύδης, σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΣΘΕΒ με θέμα «Υπηρεσίες προώθησης της καινοτομίας, της μεταφοράς τεχνολογίας και ενθάρρυνσης της συμμετοχής των θεσσαλικών επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για έρευνα και τεχνολογία» και Αργύρης Τζαμτζής, γενικός διευθυντής της ΕΒΕΤΑΜ, με θέμα «Υπηρεσίες τεχνολογικής και επιστημονικής υποστήριξης στον κλάδο της Μεταλλουργίας και των Μεταλλικών υλικών».
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρώτης ευρωπαϊκής εβδομάδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σκοπό την ενημέρωση των θεσσαλικών επιχειρήσεων για τις ευκαιρίες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της διεθνούς συνεργασίας τους που παρέχονται μέσω του Enterprise Europe Network – Hellas.
Σημειώνεται ότι το Enterprise Europe Network – Hellas είναι ένα δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης αποτελούμενο από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Το Enterprise Europe Network – Hellas, ως μέλος του αντίστοιχου ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, παρέχει υπηρεσίες διεθνούς επιχειρηματικής συνεργασίας, ενημέρωσης για ευρωπαϊκές πολιτικές, υπηρεσίες για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνολογίας καθώς και υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των ΜΜΕ στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, για τους τρόπους πληροφόρησης και συμμετοχής σε εθνικά και ευρωπαικά προγράμματα, για την αναζήτηση καινοτόμων τεχνολογιών καθώς και για την εξεύρεση επιχειρηματικών και τεχνολογικών επαφών στο εξωτερικό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass