ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ PERSONÆ AWARDS 2008 ΑΠΕΝΕΙΜΕ Η SONAE SIERRA

Προσηλωμένο στην ασφάλεια-υγεία το Mediterranean Cosmos

* Από φέτος συμμετέχει και το Pantheon Plaza στο διαγωνισμό

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2009 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:00
Για δεύτερη χρονιά, η Sonae Sierra απένειμε τα Personae Awards (2008) στους καταστηματάρχες που επιδεικνύουν ιδιαίτερα υποδειγματική προσέγγιση ως προς την ασφάλεια και την υγεία στα καταστήματά τους. Ο νικητής που επελέγη στην Ελλάδα το 2009 για τις άψογες πρακτικές που εφαρμόζει στον συγκεκριμένο τομέα είναι το κατάστημα Fena Fresh στο Mediterranean Cosmos. Το κατάστημα απέσπασε το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς έλαβε τα καλύτερα μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων το 2008, δίνοντας έμφαση μεταξύ άλλων στην πυρασφάλεια, τα συστήματα προειδοποίησης και πυρόσβεσης, τις οδούς διαφυγής και τις εξόδους κινδύνου, αλλά και για την αφοσίωση στην εκπαίδευση των υπαλλήλων.
Να σημειωθεί ότι το Fena Fresh είναι ένα από τα καταστήματα-άγκυρες του εμπορικού κέντρου, το οποίο γενικά ανέλαβε πολλές πρωτοβουλίες ως προς τα ζητήματα ασφαλείας το 2008. Η βράβευση έγινε στο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία των ανώτατων στελεχών της Sonae Sierra, συμπεριλαμβανομένων των Pedro Soveral Rodrigues, αρμόδιου για το πρόγραμμα Personae, Vitor Nogueira, διευθύνοντος συμβούλου της Sierra Management στη Γερμανία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, καθώς και της Παυλίνας Χανδρά, γενικής διευθύντριας της Sierra Management Ελλάδας.
Το πρόγραμμα Personae Awards, που αποτελεί επένδυση 6 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε για την αναγνώριση και διάκριση των καταστηματαρχών που ενσωματώνουν και αφομοιώνουν τις κατευθυντήριες γραμμές ασφάλειας και υγείας της Sonae Sierra, προκειμένου να βελτιώσουν την ασφάλεια και την υγεία και να προστατεύσουν το προσωπικό και τους επισκέπτες των εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων της εταιρείας στις επτά χώρες (την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Ρουμανία και τη Βραζιλία) στις οποίες δραστηριοποιείται. Στόχος της Sonae Sierra είναι, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, να ενθαρρύνει τους καταστηματάρχες ως προς την πρόληψη και την πρόβλεψη των κινδύνων προκειμένου να εκμηδενιστούν τα ατυχήματα. Από φέτος, στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν και τα καταστήματα του Pantheon Plaza.
Κατά την τελετή απονομής του βραβείου, ο κ.Rodrigues, αρμόδιος για το πρόγραμμα, δήλωσε ότι «η απονομή του βραβείου αυτού στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos αντανακλά το εξαιρετικό έργο και τη σημασία του προγράμματος Personae για τους καταστηματάρχες των εμπορικών κέντρων της Sonae Sierra ανά τον κόσμο. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί βλέπουμε ότι τα βραβεία αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους καταστηματάρχες των κέντρων μας κι αυτό δείχνει ότι μέρα με τη μέρα συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο τη σημασία της υλοποίησης της πολιτικής μας για την ασφάλεια και την υγεία. Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα υπάρξει ισχυρός ανταγωνισμός από το Pantheon Plaza, που μόλις άνοιξε στη Λάρισα». Ο Διογένης Κάτσος, γενικός διευθυντής της Φάννυ A.Ε., ιδιοκτήτριας εταιρίας του καταστήματος Fena Fresh MC, δήλωσε «ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τις πολιτικές της Sonae Sierra για την ασφάλεια και την υγεία».
Υπενθυμίζεται ότι η Sonae Sierra αποτελεί μία διεθνή εταιρία που ειδικεύεται σε εμπορικά κέντρα, με πάθος να προσφέρει έναυσμα και καινοτομία στη βιομηχανία εμπορικών ψυχαγωγικών κέντρων. Η εταιρία είναι ιδιοκτήτρια ή συνιδιοκτήτρια 51 εμπορικών κέντρων σε Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ρουμανία και Βραζιλία, με Μικτή Εκμισθώσιμη Επιφάνεια (GLA) που υπερβαίνει τα 1,9 εκατομμύρια τ.μ. Η Sonae Sierra αναπτύσσει στην παρούσα φάση 13 έργα, ενώ 11 νέα έργα βρίσκονται σε διαφορετική φάση υλοποίησης με συνολική Μικτή Εκμισθώσιμη Επιφάνεια (GLA) 1,1 εκατ. τ.μ. Το 2008 τα εμπορικά της κέντρα δέχθηκαν περισσότερους από 429 εκατ. επισκέπτες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass