Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΛΑΒΕ Η ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

«Αρίστευσε» ο όμιλος Alfa Wood

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2008 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:18
Βραβείο εθνικής αναγνώρισης Επιχειρηματικής Αρίστευσης απέσπασε ο Όμιλος της Alfa Wood, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Το βραβείο αυτό στηρίζεται στα Συστήματα Οργάνωσης και Διαχείρισης, στις Δικτυώσεις και Εξειδικευμένα Συστήματα, στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Υλικών και Άυλων Πόρων, στα Εξελιγμένα Συστήματα και στην Καινοτομία. Να σημειωθεί ότι η διάκριση αυτή, που γίνεται για πρώτη φορά στον ελλαδικό χώρο, αποτελεί ένα νέο θεσμό του υπουργείου Ανάπτυξης και έχει ως στόχο την ολοκλήρωση δράσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.
Τα εθνικά βραβεία Διακρίσεων και Αναγνωρίσεων Επιχειρηματικής Αρίστευσης απονεμήθηκαν στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν, σε μια σεμνή τελετή, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Χρήστου Φώλια.
Το βραβείο παρέλαβε για τον όμιλο Alfa Wood ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Αντώνης Αδαμόπουλος, από το γενικό γραμματέα Βιομηχανίας, Μελέτη Τζαφέρη. Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρία και ο όμιλος έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό των μονάδων της, την εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού, την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, καθώς και την εφαρμογή καινοτόμων διαδικασιών λειτουργίας και παραγωγής.