Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ SOLIS ΟΕ

Mια νέα δυναμική παρουσία στις κατασκευές

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2008 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Αν και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών μόλις από το 2004 η τεχνική εταιρία SOLIS ΟΕ, κατατάσσεται ήδη ανάμεσα στις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες, με στόχο πάντα τη σταθερά ανοδική πορεία. Σε αυτό συνετέλεσε ο διαρκής στόχος των ιδρυτικών της στελεχών, πολιτικών μηχανικών Χρήστου Καρκαντού και Στέφανου Λιάπη όπως και του ηλεκτρολόγου μηχανικού Νίκου Χαρισούλη, που είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη και η λειτουργική αξία του κατασκευαστικού έργου είτε πρόκειται για ιδιωτικό (πολυκατοικίες, καταστήματα, μεζονέτες κ.λπ), είτε για δημόσιο. Μερικά από τα δημόσια έργα είναι η κατασκευή του γυμνασίου Λιβαδίου, του θεάτρου στο Ομόλιο, περιφερειακού ιατρείου Στομίου, ανάπλαση περ. χώρου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ.αλ, ενώ μερικά από τα ιδιωτικά έργα της SOLIS Ο.Ε. είναι η ανέγερση κτιρίου καταστημάτων – γραφείων στην οδό Φαρσάλων, κτιρίου κατοικιών στη Νέα Πολιτεία, κατασκευή ιδιωτικού ΚΤΕΟ στο Βόλο, κατασκευή βιομηχανικού κτιρίου στην Καρδίτσα κ.αλ.
Η SOLIS O.E. - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - έχοντας έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες, εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, δραστηριοποιείται σε όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας αναλαμβάνοντας την ακριβή μελέτη και το σύγχρονο σχεδιασμό του έργου ενώ ταυτόχρονα εγγυάται την ασφάλεια, την αισθητική και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών με υλικά άριστης ποιότητας.
Η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, η συνεργασία με τον πελάτη και το εγγυημένο αποτέλεσμα σηματοδοτούν την επιτυχημένη εξέλιξη της εταιρίας. Τελευταίο έργο της SOLIS είναι κατασκευή πολυτελών σύγχρονων κατοικιών στην Τερψιθέα, ένα έργο πού έχει σαν στόχο την αποκέντρωση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους. Τα γραφεία της SOLIS ΟΕ βρίσκονται στην Αθ. Διάκου 9, στη Λάρισα και το τηλ. επικοινωνίας είναι 2410 614814