ΑΠΟ 8 Π.Μ. - 8 Μ.Μ. - ΑΝΟΙΚΤΆ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ξεκίνησε το 12ωρο ωράριο στο Κτηματολογικό Γραφείο

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2008 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
Σε 12ωρη βάση λειτουργεί από χθες το Κτηματολογικό Γραφείο και οι Λαρισαίοι δημότες μπορούν να εξυπηρετηθούν πλέον από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Το ωράριο αυτό θα ισχύσει μέχρι το τέλος της προθεσμίας που έχει ορισθεί για τις 31 Οκτωβρίου. Εξάλλου από το ερχόμενο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο μέχρι να τελειώσει η διαδικασία κτηματογράφησης το Κτηματολογικό Γραφείο θα είναι ανοικτό από τις 8.30 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι.Τόσο η διεύρυνση του ωραρίου όσο και η παράταση κατά ένα μήνα, εντάσσονται στα μέτρα αποσυμφόρησης των Γραφείων για αυτό είναι αυτονόητο όσοι ακόμη δεν έχουν καταθέσει τις δηλώσεις ιδιοκτησίας δεν ωφελεί ούτε να προσέρχονται στο Κτηματολογικό Γραφείο τις πολύ πρωινές ώρες, πριν αυτά ανοίξουν, ούτε την τελευταία στιγμή με το κλείσιμο του ωραρίου. 
Η κίνηση πρώτη ημέρα εφαρμογής του νέου ωραρίου δεν έχει ακόμη δείξει κατά πόσο αυτό θα εξυπηρετήσει καθώς ο κόσμος ήταν μοιρασμένος τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή βάρδια. Δεν έδειξε δηλαδή ότι τις απογευματινές ώρες οι πολίτες ήταν περισσότεροι. Πιο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει σήμερα, μιας και η αγορά της Λάρισας θα είναι κλειστή το απόγευμα. Πάντως για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε πως η ροή του κόσμου είναι ομαλή, όλοι εξυπηρετούνται γρήγορα και η διαδικασία αποπερατώνεται χωρίς ταλαιπωρία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass