ΑΠΟ ΤΗ HELEXPO ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ

Βραβεύτηκαν επιχειρήσεις για την οικολογική ευαισθησία τους

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2008 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
Τις επιχειρήσεις που παράγουν τεχνολογία και υπηρεσίες για την προστασία του περιβάλλοντος και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και επιχειρήσεις που εφαρμόζουν τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον, βράβευσε χθες η Helexpo, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού «Πράσινα Βραβεία Επιχειρηματικής Καινοτομίας». Τα συνολικά τρία βραβεία έλαβαν οι επιχειρήσεις Pilux & Danpex A.E. (για τη δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος, που συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας), Porto Carras Grand Resort (για την οικολογική διαδικασία παραγωγής νερού, για τις ανάγκες της επιχείρησης, μέσω πρωτοποριακής τεχνολογίας αφαλάτωσης, σε μία περιοχή με μεγάλη λειψυδρία). και Βαρβαρέσος Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία. (για τη βιώσιμη ανάπτυξη και προσήλωση σε θέματα περιβάλλοντος).
Έπαινοι απονεμήθηκαν στις εταιρίες Aloumil Μυλωνας Α.Ε., Toyota Ελλας ΑΒΕΕ, Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος και ΣΚΑΪ.
 «Για το ΥΠΕΧΩΔΕ όχι μόνο δεν τίθεται δίλημμα ‘‘Περιβάλλον ή Ανάπτυξη’’, αλλά οι δύο αυτές έννοιες είναι αλληλένδετες, και η πολιτική του Υπουργείου βασίζεται και θα βασίζεται στην έννοια της Αειφόρου Ανάπτυξης», τόνισε ο γενικός γραμματέας Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του υπουργείου, Ευάγγελος Μπαλτάς, ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων. Ο κ.Μπαλτάς υπενθύμισε ότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του Δ’ ΚΠΣ υλοποιούνται από το ΥΠΕΧΩΔΕ έργα Περιβάλλοντος, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 900 εκ. ευρώ.  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass