ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 21% Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΣΤΟ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2008

Απρόσκοπτη η πορεία της AIG Greece

* ALICO AIG Life: Με αίσθημα ευθύνης τιμά την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2008 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
Αύξηση 20,82% σημείωσε η παραγωγή ασφαλίστρων το εννεάμηνο του 2008 (1.12.2007- 31.08.2008) για τις εταιρίες της AIG Greece (AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και National Union Fire Insurance Co. - εταιρίες μέλη του American International Group, Inc.), ανερχόμενη σε 47,07 εκατ. ευρώ.
Η σύνθεση του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της AIG Greece συνεχίζει να παρουσιάζεται ισορροπημένη και διαμορφώθηκε ως εξής: AIG Personal Solutions (τομέας προσωπικών ασφαλίσεων): 56% AIG Business Solutions (τομέας εμπορικών και βιομηχανικών ασφαλίσεων): 44%
Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Greece κ. Χρ. Αδαμαντιάδης επισήμανε πως "παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν διεθνώς, καθώς και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από τη μητρική AIG Inc, η στελέχωση, οργάνωση και στρατηγική τοποθέτηση της AIG Greece διασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνέχιση της αναπτυξιακής της πορείας στο τέταρτο τρίμηνο του 2008 αλλά και το 2009, με προσήλωση στη σταθερότητα, την κερδοφορία και την ποιοτική εξυπηρέτηση ασφαλισμένων και αποζημιούμενων".
ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
Στο μεταξύ σε δελτίο τύπου της ΑLICO AIG Life επισημαίνει ότι με αίσθημα ευθύνης τιμά την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η ALICO AIG Life Ελλάδας λειτουργεί με επιτυχία στη χώρα μας από το 1964 και διαθέτει το απαιτούμενο Ενεργητικό αλλά και το Περιθώριο Φερεγγυότητας που εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία της και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις προς τους ασφαλισμένους της, τους συνεργάτες και το ανθρώπινο δυναμικό της. Η ALICO AIG Life Ελλάδας και όλοι οι συνεργάτες της, με αίσθημα ευθύνης και αυστηρή προσήλωση στις υποχρεώσεις τους παράγουν αξιόπιστο ασφαλιστικό έργο έχοντας στόχο να προασπίζουν τα συμφέροντα των Ασφαλισμένων τους και να συμβάλλουν καθοριστικά στην υγιή ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα μας. Η ALICO έχει ισχυρές εταιρίες, σωστά τοποθετημένες σε διαφορετικές αγορές ανά τον κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεων της ALICO, οι οποίες υποστηρίζουν τα Ασφαλιστήρια Συμβόλαια, επενδύονται τοπικά στις οικονομίες και στο νόμισμα των χωρών όπου λειτουργεί κάθε μια από τις Εταιρίες μας. Η ALICO τιμά σταθερά τη δέσμευσή της να διατηρεί την οικονομική της ισχύ και σέβεται τη μακρά παράδοσή της να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των Ασφαλισμένων της».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass