ΑΦΙΕΡΩΜΑ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΙΡΒΟ

«Εγώ δε ζω γονατιστός» από το Θεσσαλικό Θέατρο

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2016 8:52

 

Με τίτλο «Εγώ δεν ζω γονατιστός» θα δοθεί μεγάλη λαϊκή συναυλία, αφιερωμένη σε έναν από τους κορυφαίους στιχουργούς - ποιητές, τον Κώστα Βίρβο. Η συναυλία που οργανώνει το «Θεσσαλικό Θέατρο» στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα γίνει στο «Θέατρο του Μύλου» τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, στις 9 μμ.

Το «Θεσσαλικό θέατρο» με την πλούσια και την επιτυχημένη δραστηριότητα του, θεωρεί χρέος του να τιμήσει τον σπουδαίο Θεσσαλό λαϊκό στιχουργό που έφυγε απ’ τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο πλήρης ημερών και με εκατοντάδες επιτυχίες να τον συντροφεύουν.

Ο Κώστας Βίρβος γεννήθηκε στα γειτονικά μας Τρίκαλα στις 29 Μαρτίου 1926 και από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να γράφει διάφορα στιχάκια, για να εξελιχθεί και να παραδώσει τελικά πάνω από 2.000 τραγούδια.

Στη συναυλία «Εγώ δεν ζω γονατιστός» θα ακουστούν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Κώστα Βίρβου με τη συνοδεία εξαιρετικής λαϊκής ορχήστρας που συνεργάζεται πολλά χρόνια με το «Θεσσαλικό Θέατρο».

Θα παίξουν, ο δεξιοτέχνης σολίστας του μπουζουκιού Βαγγέλης Τσιαπλές, στο μπουζούκι και ο Κώστας Ταμβακάς, ο Σπύρος Καβαλιεράτος κιθάρα, ο Πέτρος Παππάς φλάουτο, μπαγλαμά και κρουστά. Ο Πέτρος Στάικος - Λαγγουρας, ακορντεόν, ο Μιχάλης Σαπουντζής κόντρα μπάσο και ο Γιάννης Μακρυγιάννης κρουστά.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Αντωνία Βισβίκη και ο Αλέξανδρος Τσιωνάς.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει , με γλαφυρό τρόπο, ο Κώστας Τσιάνος και θα διηγηθεί γνώμες, γεγονότα και ιστορίες που αφορούν την πολυτάραχη ζωή του σπουδαίου Κώστα Βίρβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass