Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2016 18:45 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Μαϊ 2016 18:52

Στο πανέμορφο νησί της Χίου, με την πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά θα λάβει χώρα το «2ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας» που θα πραγματοποιηθεί στη Χώρα  της Χίου 7 και 8 Σεπτέμβρη 2016 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ»  σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Πλέγμα.

 Σεμινάρια χορών της Χίου, εκδρομές στα Μαστιχοχώρια και στα γραφικά σοκάκια των ξακουστών χωριών,  οινοποσία στις τοπικές ποικιλίες, βουτιές στα καταγάλανα νερά της Μυροβόλου είναι λίγες μόνο από τις δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ. Και για δύο βράδια παραστάσεις από εξαιρετικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα θα κόψουν την ανάσα.  

Τα χορευτικά που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να έρθουν στη Χίο ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά και της Καβάλας και των ενδιάμεσων νησιών καθώς και αεροπορικώς.  Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στους παραθαλάσσιους  οικισμούς « Βροντάδος» και "Καρφάς". 

Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές για τα χορευτικά συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν έως εξαντλήσεως των περιορισμένων θέσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το  www.dancechios.gr  ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ:  dancechiosgr@gmail.com ή 6976187007

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass