"ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αντί εισιτηρίου αλληλεγγύη σε παράσταστη στη Λάρισα

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2016 17:20

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας στη θεατρική παράσταση «Του χωριού το Κοινοβούλιο», του Δημήτρη Απ. Ρήτα. Hμέρα και ώρα διεξαγωγής:Πέμπτη 19 Απριλίου 2016,στις 9 μ.μ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Oι σκηνές διαδραματίζονται στο καφενείο του χωριού που είναι κατά κάποιο τρόπο το μικρό ¨Κοινοβούλιο¨, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του για την τρέχουσα πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση, να συζητήσει τα προβλήματά του κ.α. Ο Απόστολος Ρήτας είναι σκηνοθέτης, φιλόλογος και συγγραφέας, βραβευμένος με Α΄ Πανελλήνιο βραβείο θεάτρου, τιμημένος με διάκριση από το Υπουργείο Παιδείας. Η ανωτέρω κωμωδία περιέχει στοιχεία επίκαιρης πολιτικής σάτιρας και ηθογραφικά. Η σκηνοθεσία είναι του ιδίου, σκηνικά της κας. Πιπίνας Μπατζιάνα και μουσική και τραγούδια του γνωστού και καταξιωμένου συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου

Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και αντί εισιτηρίου, οι θεατές μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που υποστηρίζονται από το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο & πρόγραμμα ΤΕΒΑ).

.

Για περαιτέρω ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243, 2410-680220, fax: 2410680244 ή μέσω, e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass