"Το Τέρας κι Εγώ" του Σταμάτη Μαλέλη στη Λάρισα

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2016 13:54 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Μαϊ 2016 14:04

Το Θέατρο Πρόβα παρουσιάζει την παράσταση «Το Τέρας κι Εγώ» βασισμένη στο ομότιτλο συγκλονιστικό έργο - μπέστ σέλερ του Σταμάτη Μαλέλη, σε διασκευή Σωτήρη Τσόγκα και Γιάννη Ζέρβα.

Το έργο αναφέρεται στην συναρπαστική ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά με το φόβο.

Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο, που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες την μάχη που δίνει ο ήρωας με τις φοβίες του, την κατάθλιψη και τον πανικό, αλλά και το δρόμο και τον τρόπο της λύτρωσής του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ                                                                                                                                                 Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσόγκας. Εικαστική επιμέλεια: Μαίρη Ραζή Ζωγραφική σκηνικού: Μανώλης Δασκαλάκης. Κοστούμια: Χαρά Μποτσιβάλη. Μουσική: Νίκος Χαριζάνου. Video art: Παναγιώτης Τσάγκας. Βοηθός σκηνοθέτη: Νεκταρία Χουβαρδά.                                                                                         Οργάνωση - Δ/νση Περιοδείας: Λευτέρης Πλασκοβίτης

ΠΑΙΖΟΥΝ                                                                                                                                                                 Σωτήρης Τσόγκας, Μαίρη Ραζή, Κυριάκος Ντούμος, Νάντια Αντωνίου.

Στα video της παράστασης εμφανίζονται οι: Σταμάτης Μαλέλης, Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, Ειρήνη Αντωνίου, Βανέσσα Αραπάκη. Εκφωνούν ο Μέμος Μπεγνής και οι μαθητές της Δραματικής Σχολής «Πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Παντελιάς.

Θεσσαλικό Θέατρο                                                                                                                                                       «Θεατρική Άνοιξη 2016» στο Θέατρο του Μύλου, την Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου στις 21.00

Τιμή προπώλησης εισιτηρίων 10€. Τιμή πόρτας την ημέρα της παράστασης 12€

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass