ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ένα μαγικό μουσικό χωριό

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2016 8:07

«Μια φορά κι έναν καιρό… σ’ένα μουσικό χωριό» όλοι οι κάτοικοι γνώριζαν από μουσική και εκεί ζούσε η κυρία Ντορεμί με τον άντρα της τον Συνθέτη, η κυρία Φασολά η φουρνάρισσα, η Μιμή η γιατρίνα, ο διαφορετικός κύριος Φάλτσος ο ζωγράφος, ο κύριος Σαξόφων ο τζαζίστας, ένα αγαπημένο ζευγάρι, ο Ντορέ και η Μίλα που προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί με τη βοήθεια της μουσικής… Όλοι αυτοί έφτιαξαν το σκηνικό της πιο κεφάτης μουσικοθεατρικής παράστασης του βραβευμένου μουσικού παραμυθιού της Ράνιας Τσοχατζή-Γκάγκα, με τον τίτλο: «Μια φορά κι ένα καιρό… σ’ ένα μουσικό χωριό».

Τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χθες το απόγευμα στην παράσταση που ανέβασαν στο Δημοτικό Ωδείο καθώς κατάφεραν με έναν μαγικό τρόπο να ταιριάξουν το θέατρο και τη χορωδιακή μουσική, το χιούμορ με τη φαντασία και τα διδάγματα. Ένα μαγικό ταίριασμα θεάτρου και χορωδιακής μουσικής, με πολύ χιούμορ - φαντασία και διδάγματα.

Τον δύσκολο ρόλο της δραματοποίησης - σκηνοθεσίας του έργου επιμελήθηκε η Νόνα Γουργιώτη, δασκάλα του σχολείου, με την πολύτιμη βοήθεια της καθηγήτριας Αγγλικών του σχολείου Σοφίας Νάσιου ενώ την μελοποίηση των τραγουδιών και τη διεύθυνση της χορωδίας ανέλαβε η συγγραφέας του παραμυθιού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

''Μια φορά κι έναν καιρό... σ'ένα μουσικό χωριό'' της Ράνιας Τσοχατζή –Γκάγκα, Δραματοποίηση-σκηνοθεσία: Νόνα Γουργιώτη, Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Νάσιου, Εικονογράφηση, σκηνικά: Στέλλα Κακκάβα, Αφήγηση: Εβελίνα Τζημαγιώργη, Εύη Γεωργάκη, Δήμητρα Παπαδημητρίου (Δ’2). Οι κάτοικοι του Μουσικού Χωριού (Δ’2): Πάνος Αντωνόπουλος, Στέλλα Βαλαή, Αθανασία Βλαχοστέργιου, Παναγιώτης Γκουντάρας, Άγγελος Θανάς, Γιάννης Μαργαρίτης, Ευθαλία Μπουμπουνάρα, Εφραίμ Μπρίμπος, Γκαμπριέλ Ογκρενάι, Ιωάννης Παπαλέξης, Διονύσης Πετρωτός, Γεωργία Στεργιακούλη, Νικόλας Τζίκας, Χριστίνα Τσάκωνα, Μιχαέλα Χάμου.

Η χορωδία: (Δ’2) Γιάννης Κολοσίδης, Οδυσσέας Κωνσταντίνου, Δημήτρης Τζημαγιώργης, Λέον Φεράτι, (Ε’2) Βαγγέλη Μάριο, Ευαγγελία Δαρδιώτη, Σωτηρία Ζάρρα, Ραφαήλ Ζησόπουλος, Κων/νος Καλόγηρος, Γεώργιος Καμπίσιος, Μαριλένα Καράγιωργα, Κων/νος Κατσαμπέλας, Διονύσης Κουτρομάνος, Ζαχαρούλα Κυριλλίδου, Χρυσούλα Μορφούλια, Ειρήνη Μότση, Μπριόνς Ντισάνι, Κατερίνα Ντούγκου, Ολγα Ντούγκου, Πηγή Πανάγου, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αννα Παπακώστα, Αμαρυλλίς Σαϊτη, Ευαγγελία Συμψιρή, Γεώργιος Χαδουλός, Χρήστος Χατζησαββίδης.

Ορχήστρα: Δημοσθένης Παπαλαζάρου (κιθάρα), Περικλής Σδραβόπουλος (πιάνο), Χάρης Στεργιακούλης (κιθάρα). Φιλική συμμετοχή: Θανάσης Μητσάτσικας (κλαρίνο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass