3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ

Φεστιβάλ χορού ΑμεΑ στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2016 8:04

Η Καλλιτεχνική Εταιρία «Δρυάδες εν Πλω» διοργανώνει την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμΕΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων Χορού στην Καρδίτσα στις 28 και 29 Μαΐου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Πρόκειται για μια γιορτή που έγινε πλέον θεσμός ως το μοναδικό φεστιβάλ χορού ΑμεΑ στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή φορέων ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού, καθώς και Ομάδων Χορού ΑμεΑ και μεικτών Ομάδων Χορού από τον ελληνικό χώρο.

Η εκδήλωση, όπως έχει καθιερωθεί, περιλαμβάνει την παρουσίαση χορευτικού έργου από τους συμμετέχοντες, χωρίς περιορισμό στο είδος του χορού και στον αριθμό των χορευτών. Το φεστιβάλ απευθύνεται σε ομάδες που δρουν επαγγελματικά, ατομικά σε ομάδες και ερασιτεχνικά, σε δομές ανοιχτές και κλειστές. Αποτελεί κίνητρο δραστηριοποίησης ατόμων με αναπηρία και στόχο ένταξης στο πολιτιστικό γίγνεσθαι και κατά συνέπεια στην κοινωνική ένταξη και αρμονική συνύπαρξη της διαφορετικότητας.

Κεντρικός στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αποκλεισμού και η απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass