Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατάμεστο το ΔΩΛ για τον Νίκο Παπαθεοδώρου

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 21:36

Ο τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας Νικόλαος Παπαθεοδώρου κυκλοφόρησε σε έναν κομψό τόμο τα κείμενα, 53 συνολικά και τις φωτογραφίες, τα οποία έχει δημοσιεύσει στην «Ελευθερία» κατά το έτος 2014, με τον τίτλο: «Ιχνηλατώντας την Παλιά Λάρισα». Το βιβλίο αυτό 250 σελίδων παρουσιάστηκε απόψε με τη φροντίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Την παρουσίαση έκαναν ο Κώστας Τσαντίλης πολιτικός μηχανικός, ο Θωμάς Ψύρρας φιλόλογος-συγγραφέας και έκλεισε ο συγγραφέας Νικόλαος Παπαθεοδώρου ιατρός.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσαντήλας, Διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Ελευθερία» στην οποία δημοσιεύθηκαν τα κείμενα.

Ο συγγραφέας έχει αναβαθμίσει και βελτιώσει τα κείμενα όπως έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα, έχει διορθώσει κατά το δυνατόν διάφορες ιστορικές ανακρίβειες που περιείχαν, έχει εμπλουτίσει το βιβλίο με επιπλέον παλιές και σπάνιες φωτογραφίες και στο τέλος έχει προσαρτήσει ένα λεπτομερές και πολύ χρηστικό ευρετήριο ονομάτων και τοποθεσιών της πόλης μας.

Σχετικά Άρθρα