ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΝΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ευκαιρία για τον γάμο η απιστία (Φωτ.)

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2016 8:01 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Μαϊ 2016 11:19

 

«Η απιστία μπορεί να σώσει ένα γάμο», δηλώνει στην «Ε» η οικογενειακή σύμβουλος Τένια Μακρή στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου της βιβλίου με τίτλο «Απιστία - κρίση, κίνδυνος ή ευκαιρία», από τις εκδόσεις «Μέλινο» που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα σε συνεργασία με το περιοδικό «Wish».

MAKRI 1

Η Τένια Μακρή με το νέο της βιβλίο δίνει απαντήσεις αλλά και αφορμή για αναζητήσεις και θεωρήσεις σε βασικά και βασανιστικά ερωτήματα όπως «τι προκαλεί την απιστία; Πώς ορίζεται; Πόσα είδη απιστίας υπάρχουν; Πώς τη διαχειρίζεται κανείς;» Οι σχέσεις, οι κρίσεις και οι απιστίες αποτελώντας θέματα συζήτησης και αναζήτησης ταλανίζουν άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών. «Η απιστία μπορεί να είναι κρίση ή κίνδυνος ή ευκαιρία ή όλα μαζί» αναφέρει η κ. Μακρή για να προσθέσει ότι «για εμένα είναι μια ευκαιρία, για μια σχέση που έχει κουράσει. Μια ευκαιρία για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί με τον σύντροφό μας ή θα είναι ένα βελούδινο διαζύγιο». Έρευνες δείχνουν ότι η απιστία μπορεί να κρατήσει έναν γάμο.

MAKRI 2

Να σημειωθεί ωστόσο ότι η οικονομική κρίση και το άγχος που βιώνουν κυρίως οι άντρες του οδηγεί στην απιστία καθώς αυτή λειτουργεί όπως είπε η κ. Μακρή «εκτονωτικά για το άγχος του. Δεν θεωρούν ότι απιστούν αλλά ότι ηρεμούν».

MAKRI 3

Η Τένια Μακρή μέσω του βιβλίου της δίνει ώθηση για αναθεώρηση απόψεων και την απαιτούμενη ορμή για να δει ο αναγνώστης τα πράγματα διαφορετικά και απρόσμενα ανατρεπτικά με βάση τη γνώση και κυρίως την επίγνωση που απαιτείται για να είναι οι ανθρώπινες σχέσεις σωτήριες και όχι βασανιστικές.

MAKRI 4

Αποσπάσματα του βιβλίου απέδωσαν οι ηθοποιοί Κώστας Τσιάνος και Πόπη Πελτεκοπούλου ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass