ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»

Εξαιρετική η γραφή του Σπύρου Πετρουλάκη

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2016 17:23

 

 

Πρόσφατα στον χώρο του «Γαλλικού Ινστιτούτου» στην Λάρισα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Παναγιά της Φωτιάς» του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος κ. Νίκη Καραΐσκου. Τον λόγο πήραν ο αναγνώστης Γιάννης Ζαραμπούκας, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε στο κοινό τα μυστικά ενός επιτυχημένου μυθιστορήματος, καθώς και η συγγραφέας-ποιήτρια κα Αγγελική Δαφτσίδου, η οποία με την ομιλία και την ανάλυση του βιβλίου έδωσε μια μικρή γεύση, για την εξαιρετική πένα του συγγραφέα. Η κ. Κατερίνα Μπέκου μάγεψε με την ανάγνωση των αποσπασμάτων του βιβλίου σε συνεργασία με τον ίδιο τον συγγραφέα. Τη βραδιά έντυσαν μουσικά ο Χρήστος Γκορτσος και η Νάνσυ Λυτρίδου. Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης μάγεψε το αναγνωστικό κοινό του, τόσο με τα ταλέντα του στην γραφή, όσο και στην μουσική, όπου συμμετείχε τραγουδώντας με τον κόσμο. Μια παρουσίαση διαφορετική, μέσα σε ένα κλίμα φιλικό. Οι ρακές έρρεαν άφθονες, κέρασμα του συγγραφέα, και το κέφι έμεινε αμείωτο». Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι εκδόσεις Μίνωας, σε συνεργασία με τη βιβλιοφιλική ομάδα «Θεματοφύλακες βιβλίων» και το βιβλιοπωλείο «Γραμμή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass