Απόψε το ντοκιμαντέρ του Χατζηστεφάνου

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 8:30

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια ενεργού παρουσίας στα δρώμενα της πόλης μας, διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ “This is not a coup” του Άρη Χατζηστεφάνου, σήμερα Δευτέρα, στις 8.30μ.μ., στο Χατζηγιάννειο.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας. Το ντοκιμαντέρ «This is not a coup» κέρδισε το πρώτο βραβείο μεγάλου μήκους στο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Χαλκίδας. Παρακολουθεί τις παρεμβάσεις της ΕΚΤ σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα. Γνωστοί πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των οικονομικών πραξικοπημάτων περιγράφουν τις διασυνδέσεις της ΕΕ με μεγάλες επιχειρήσεις και τράπεζες. Για άλλη μια φορά μοναδικός χορηγός του ντοκιμαντέρ υπήρξαν οι ίδιοι οι θεατές, που συμμετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα crowd-funding στην Ευρώπη. Το σενάριο είναι του Αρη Χατζηστεφάνου ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ του Άρη Τριανταφύλλου. Ο Θάνος Τσάντας επιμελήθηκε το post production και ο Λεωνίδας Βατικιώτης την επιστημονική επιμέλεια. Η μουσική είναι του Ερμή Γεωργιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass