ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αγάπαμε αν τολμάς» στο Χατζηγιάννειο

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2017 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Φεβ 2017 11:29

Την ημέρα των ερωτευμένων επέλεξαν η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού να προβάλουν τη ρομαντική ταινία «Αγάπαμε αν τολμάς» του Γιαν Σαμιέλ.

Αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα και στις 9:30 το βράδυ στο «Χατζηγιάννειο», ερωτευμένοι και μη σινεφίλ, θα παρακολουθήσουν μια φιλμική παραβολή για την ανταγωνιστική φύση του έρωτα. Η μητέρα του μικρού Ζιλιέν αργοπεθαίνει. Σε μία από τις τελευταίες τους στιγμές, του εμπιστεύεται τον πολύτιμο θησαυρό της, ένα μεταλλικό καρουσέλ. Ο θάνατος δεν αργεί να αφήσει τον Ζιλιέν μόνο του. Ή σχεδόν μόνο του, καθώς έχει ακόμα στο πλευρό του έναν διαλυμένο πατέρα, αλλά κυρίως την καλύτερή του φίλη, Σοφί. Το μεταλλικό καρουσέλ θα γίνει η αφορμή, για να ζήσουν τα δύο παιδιά ολόκληρη τη ζωή τους με κομμένη την ανάσα. Ένα παράξενο παιχνίδι ξεκινά από την πρώτη στιγμή που γνωρίζονται. Ο ένας δίνει το καρουσέλ στον άλλον, μαζί με μια ερώτηση: "Τολμάς;!". Εκείνος πρέπει να πραγματοποιήσει την πρόκληση και να επιστρέψει το μεταλλικό κουτί πίσω, για να το ξαναπάρει στα χέρια του όταν η σειρά του έρθει και πάλι. Το παιχνίδι αυτό, αφελές στην αρχή, γοητευτικό στη συνέχεια και αβάσταχτο πολύ αργότερα, θα κρατήσει χρόνια. Οι παίκτες θα εμφανίζονται, θα προκαλούν, θα χάνονται. Ο έρωτας, ή καλύτερα η μανιασμένη προσπάθεια διαφυγής από αυτόν, θα τους αναγκάσει να σπαταλήσουν τις ζωές τους, να πληγώσουν και να πληγωθούν. Το παιχνίδι μπορεί να τελειώσει μονάχα με έναν τρόπο. Και ο συμβιβασμός είναι μία λέξη που κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει. Ολόκληρο το soundtrack της ταινίας αποτελείται από παραλλαγές του τραγουδιού La Vie En Rose. Πρωταγωνιστούν: Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζιλ Λελούς, Ζεράρ Γουότκινς, Εμανουέλ Γκρενβόλντ. Γενική είσοδος: 4 ευρώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass