ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ο Βόλος τιμά τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 11:00

Μια μαγική βραδιά θα ζήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου , σε μια ονειρική συναυλία στην οποία θα τιμηθεί για το έργο του ο σπουδαίος Έλληνας δημιουργός , ο εμβληματικός εκπρόσωπος του Νέου Κύματος και ένας από τους μεγαλύτερους διαμορφωτές του νεοελληνικού μας μουσικού πολιτισμού , ο Γιάννης Σπανός.

Εισιτήρια προπωλούνται στην συμβολική τιμή των 8 ευρώ από τα εξής σημεία : Δισκοπωλείο CLASSIC-Ερμού 187 -Βόλος -τηλεφ. 24210-20059, Χορωδία "ΙΩΝΙΑ" στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας Βόλου Τηλέφ. 6940-997748 και στον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας Τηλέφ. 6974-881944. Την εκδήλωση , συνδιοργανώνουν το παγκόσμιο Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"-Δευτεροβάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών , το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού NECTAR, ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας , και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου, με τη στήριξη της Διευρωπαϊκής Συμβουλευτικής ΕΠΕ.

Για τον λόγο αυτό έρχονται στο Βόλο , οι αγαπημένοι συνεργάτες του Γ. Σπανού , η Πένυ Ξενάκη, ο Κώστας Τζιαγκούλας (κιθάρα -τραγούδι), ο Κοσμάς Κοκόλης (μπουζούκι- τραγούδι) και ο Θοδωρής Χριστόπουλος στο πιάνο , με τους οποίους συμπράττει η μοναδική Έρρικα Πατρικίου , για να παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη. Για το έργο του σπουδαίου συνθέτη θα μιλήσει ο Θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Κώστας Παπαπέτρος, ενώ οι χορογραφίες είναι της Βάσως Τηλιοπούλου (Σχολή Χορού Chorus Line Βόλου) .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass