ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΒΙΑ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ VOLTEMPO

“Η Ζωή Είναι Γυναίκα”

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2017 11:33

Με μία μοναδική μουσική βραδιά θα τιμήσει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας που εορτάζεται κάθε έτος από το 1977.

Η 8η Μαρτίου εχει ορισθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα αναγνώρισης των δικαιωμάτων της Γυναίκας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της παγκόσμιας εορτής, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 20:30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) στην οδό  Μανδηλαρά και Σταδίου.
Η γνωστή υψίφωνος Σύλβια Τσιμπανάκου και το σύνολο VolTempo, ενώνουν τις δυνάμεις τους ερμηνεύοντας αγαπημένες συνθέσεις γνωστών Ελληνίδων και ξένων καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με κομμάτια και κείμενα, αφιερωμένα στις γυναίκες και τα μεγάλα πάθη που προκαλούν. Τραγούδια που σκιαγραφούν τους διαφορετικούς ρόλους της ζωής μιας γυναίκας που το κοινό αγάπησε  μέσα από τις ερμηνείες και τις συνθέσεις γνωστών καλλιτέχνιδων. Πώς συνδυάζεται η μουσική του Gardel του  Almaran και του Bonfa με τα τραγούδια του Γιαννίδη, του Χιώτη και της Ρεμπούτσικα; Όλα τα κομμάτια είναι εμπνευσμένα ή αφιερωμένα σ’ αυτή, τη “Γυναίκα”. Αυτή που αγαπάει, φροντίζει, μισεί, δουλεύει, γίνεται φίλη, σύζυγος, μάνα, πεθερά.
Στον ρόλο του αφηγητή ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας Βαγγέλης Κολώνας.
 Το σύνολο  VolTempo αποτελείται από τους μουσικούς Φρόσω Γαρδικλή  πιάνο, Έφη Χατζή  κιθάρα, Στέλιος Κοτρώτσιος κλαρινέτο /σαξόφωνο, Στέλλα Τσιαρδάκα  βιολί, Δέσποινα Λουκίδου βιολοντσέλο, Νάνση Χατζή κοντραμπάσο και Θάνος Κυρίδης κρουστά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass