ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2017 12:30

Μια μαγική βραδιά θα ζήσει το φιλόμουσο κοινό του Βόλου την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου, αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό, που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, σε μια ονειρική συναυλία με την παρουσία της συζύγου του συνθέτη Αιμιλίας Κουγιουμτζή, του αγαπημένου φίλου και σπουδαίου ερμηνευτή Κώστα Σμοκοβίτη και τη συμμετοχή και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών, μουσικών και χορωδών.

Την εκδήλωση, συνδιοργανώνουν, στα πλαίσια σειράς μεγάλων εκδηλώσεων με τίτλο "Μέρες Μουσικής στην πόλη των Αργοναυτών", ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, το παγκόσμιο Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ"-Δευτεροβάθμιος Φορέας Πολιτισμού και Επιστημών και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου. Στη συναυλία -αφιέρωμα για τον αγαπημένο συνθέτη συνεργάζονται εξαιρετικοί ερμηνευτές, όπως είναι ο εμβληματικός και αγαπημένος φίλος του Στ. Κουγιουμτζή, Κώστας Σμοκοβίτης, ο οποίος είναι ο κύριος ερμηνευτής της βραδιάς, μαζί με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Έρρικα Πατρικίου, Κώστα Ζεμπίλα, Δημ. Γκαλογιάννη και Μαρία Κωσταράκη . Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Τόλης Κόκκινος, ενώ στο μεγάλο αυτό γεγονός συμμετέχει η Χορωδία Ενηλίκων "ΙΩΝΙΑ", με μαέστρο την Κορνηλία Φραγκογιάννη. Τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου, που συμμετέχει με τους χορευτές της Σχολής Χορού Chorus Line Βόλου .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass