Παρουσίαση βιβλίου για τον Γρηγόριο Κωνσταντά

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 15:36

Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας διοργανώνει εκδήλωση-παρουσίαση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του Λαρισαίου κληρικού Πρωτοπρεσβυτέρου Θεμιστοκλή Μουρτζανού, Δρ Θεολογίας και Φιλολόγου με θέμα «Γρηγόριος Κωνσταντάς: Ένας λόγιος συζητά με τον Διαφωτισμό και την Παράδοση».


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» μεθαύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Νικόλαος Παπαθεοδώρου, ιατρός, ιστοριοδίφης, ο κ. Γεώργιος Μαυρομιχάλης, οικονομολόγος, συγγραφέας και ιστορικός ερευνητής, ο κ. Ιωάννης Καλούσης, ιατρός πνευμονολόγος και ο συγγραφέας του βιβλίου π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Δρ. Θεολογίας και φιλόλογος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Κώστας Σπανός, εκδότης του «Θεσσαλικού Ημερολογίου». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος.  Στο τέλος ο συγγραφέας θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους ομιλητές και το ακροατήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass