ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦIΑΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2018 15:09

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει τη διοργάνωση φωτογραφικού σεμιναρίου διάρκειας 4 μηνών που θα υλοποιηθεί στον Μύλο του Παππά με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» με εισηγητή τον Ανδρέα Κατσάκο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.
Ο κύκλος των μαθημάτων πλαισιώνεται από παρουσιάσεις φωτογράφων, εξωτερικές λήψεις για πρακτική εφαρμογή, ανάθεση ασκήσεων και κριτική ανάλυση των φωτογραφιών που δημιουργηθούν κατά την διάρκεια του εργαστηρίου. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση συμμετοχής. Εγγραφές / ενημέρωση: Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ώρες 9 – 9:45μ.μ., Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, ώρες 9 – 9.45μ.μ. Πρώτη συνάντηση ενδιαφερομένων: Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018, στις 20.00, στον Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα.
Περισσότερες πληροφορίες: 6944241177, katsakos@gmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass