«Η Λάμπα» του Μ. Γρέκου

* Στις 14 και 15 Φεβρουαρίου στη Λάρισα

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 16:20

Δύο ταινίες μικρού μήκους του Μιλτιάδη Γρέκου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Λαρισαίοι στις 14 και 15 Φεβρουαρίου.

Μια μεταθανάτια εμπειρία του σκηνοθέτη, περιγράφει μέσω του πρωταγωνιστή το ταξίδι του μυαλού και της ψυχής του ανάμεσα απ΄ τη ζωή και τον θάνατο. Όσα είδε, όσα ένιωσε και θυμάται μέχρι να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δύο ταινίες μικρού μήκους που συνδέονται μεταξύ τους μ' ένα video dance ολοκληρώνουν ένα έργο με τίτλο «Η Λάμπα» που θέλει να προλάβει το τέλος του κόσμου. Να ερωτευτεί. Να πει σ' αγαπάω. Σενάριο σκηνοθεσία: Μιλτιάδης Γρέκος χορογραφία: Σταμάτη Θεοδώρα - Τζιότζιου Ζωή voice over: Δήμητρα Μπαράτση, κείμενα: Nικηφόρος Λαρίσης πρωταγωνιστούν: Σίμος Τσεκούρας - Κάτια Τζημαπίτη. Η πρώτη προβολή θα γίνει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στο πολιτιστικό σύλλογο «Χορίαμβο»(Γαληνού 5) και η δεύτερη προβολή στο παραδοσιακό καφενείο «Σεϋχέλλες» (Κουμουνδούρου 16) στις 9 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass