Η κωμωδία των παρεξηγήσεων

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2018 15:42

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ - Θεατρική Ομάδα Νίκαιας μετά το έργο «Οδός Αφροδίτης 69», παρουσιάζει το δεύτερο έργο για φέτος την «Κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ, σε μια ενδιαφέρουσα διασκευή σαν σαπουνόπερα της δεκαετίας του ’80, σαν βιντεοκασέτα που νοικιάστηκε από το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς. Οι παραστάσεις θα δοθούν αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας στις 9:15 το βράδυ.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται μέσα σε μία μέρα. Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι ο έμπορος Αιγαίωνας και η σύζυγός του Αιμιλία αποκτούν πανέμορφα δίδυμα αγόρια. Την ίδια μέρα γεννιούνται από μία φτωχή γυναίκα άλλα δίδυμα αγόρια. Η οικογένεια του έμπορα Αιγαίωνα αγοράζει τους φτωχά αγόρια για να υπηρετούν τα παιδιά τους. Τα τέσσερα αγόρια μοιάζουν μεταξύ τους σαν δύο σταγόνες νερό… Οι μπλεγμένες καταστάσεις και τα ευτράπελα της ιστορίας μοιάζουν με σαπουνόπερα και γι’ αυτό επιλέχθηκε αυτή η πρωτότυπη σκηνοθετική προσέγγιση, που θυμίζει κάτι από «Δυναστεία» και «Ντάλας». Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη. Βοηθός σκηνοθέτη - Μουσική Επιμέλεια: Πατρούλα Χριστοδούλου. Βοηθός σκηνοθέτη: Βίκυ Κουκουλιάφκα. Διεύθυνση σκηνής: Σταυρούλα Μπόζαρλη - Γιώργος Μπόζαρλης. Σκηνικά: Έλενα Κυράτσα. Μακιγιάζ: Εύη Τέγου. Σχεδιασμός αφίσας - Φωτογραφίες: Βασίλης Πάτσιος. Κοσμήματα: Μαρία Κούλα.

Συμμετέχουν: Θάνος Σακελαρίου, Δημοσθένης Χαρούλης, Μιλτιάδης Γρέκος, Δημήτρης Τσανίδης, Σίμος Τσεκούρας, Βίκυ Κουκουλιάφκα, Ξένια Τσιγάρα, Παναγιώτα Χατζητζομπάνη, Τιμολέων Χατζητζομπάνης, Γεωργία Τσανίδη, Σταυρούλα Μπόζαρλη, Νίκος Ζαβλιάκης, Αίγλη Χατζηστεργίου, Χριστίνα Τόγκα, Μιχαέλα Αρχοντή, Λία Κουλίζη, Δημήτρης Κατσιαούνης, Άννη Χατζή, Σπυριδούλα Χαρούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass